|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | стан | примітка |
ДСТУ 7604:2014 | Якість ґрунту. Визначення обмінного кальцію та обмінного магнію у карбонатних ґрунтах методом Тюрина | діє | |
ДСТУ 7605:2014 | Якість ґрунту. Метод визначення реакційної здатності органічної речовини | діє | |
ДСТУ 7606:2014 | Якість ґрунту. Методи препаративного виділення гумусових речовин | діє | |
ДСТУ 7607:2014 | Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук кадмію в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії | діє | |
ДСТУ 7608:2014 | Якість ґрунту. Потенціометричний метод визначення активності іонів водню у ґрунтових пастах | діє | |
ДСТУ 7609:2014 | Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 5. Кокс. Відбирання проб з рухомих потоків (ISO 13909-5:2001, MOD) | не діє | |
ДСТУ 7610:2014 | Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 6. Кокс. Готування проб до випробування (ISO 13909-6:2001, MOD) | діє | |
ДСТУ 7611:2014 | Вугілля кам’яне. Метод визначення окислення та ступеня окислення | діє | |
ДСТУ ISO 7612:2012 | Двигуни дизельні. Змонтовані на основі рядні паливні насоси та живильні насоси високого тиску для систем упорскування палива із загальним нагнітальним трубопроводом. Монтажні розміри (ISO 7612:2006, IDT) | діє | |
ДСТУ 7612:2014 | Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови | діє | |
ДСТУ 7613:2014 | Консерви. Томати кулінарні. Технічні умови | діє | |
ДСТУ 7614:2014 | Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови | діє | |
ДСТУ 7615:2014 | Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну | діє | |
ДСТУ 7616:2014 | Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення здатності соків до зброджування | діє | |
ДСТУ 7617:2014 | Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка | діє | |
ДСТУ 7618:2014 | Макухи та шроти. Метод визначення кислотного числа олії | діє | |
ДСТУ 7619:2014 | Олеїн пальмоядровий. Технічні умови постачання | діє | |
ДСТУ 7620:2014 | Стеарин пальмоядровий. Технічні умови постачання | діє | |
ДСТУ ISO/TR 7620:2019 (ISO/TR 7620:2005, IDT) | Гумові матеріали. Хімічна стійкість | діє | |
ДСТУ 7621:2014 | Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначення вмісту вологи та летких речовин | діє | |