Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 7606:2014 Якість ґрунту. Методи препаративного виділення гумусових речовиндіє
ДСТУ 7607:2014 Якість ґрунту. Визначення вмісту рухомих сполук кадмію в однонормальній солянокислій витяжці методом атомно-абсорбційної спектрофотометріїдіє
ДСТУ 7608:2014 Якість ґрунту. Потенціометричний метод визначення активності іонів водню у ґрунтових пастахдіє
ДСТУ 7609:2014 Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 5. Кокс. Відбирання проб з рухомих потоків (ISO 13909-5:2001, MOD)не діє
ДСТУ 7610:2014 Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 6. Кокс. Готування проб до випробування (ISO 13909-6:2001, MOD)діє
ДСТУ 7611:2014 Вугілля кам’яне. Метод визначення окислення та ступеня окисленнядіє
ДСТУ ISO 7612:2012 Двигуни дизельні. Змонтовані на основі рядні паливні насоси та живильні насоси високого тиску для систем упорскування палива із загальним нагнітальним трубопроводом. Монтажні розміри (ISO 7612:2006, IDT)діє
ДСТУ 7612:2014 Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умовидіє
ДСТУ 7613:2014 Консерви. Томати кулінарні. Технічні умовидіє
ДСТУ 7614:2014 Консерви. Асорті овочеве. Технічні умовидіє
ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту пролінудіє
ДСТУ 7616:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення здатності соків до зброджуваннядіє
ДСТУ 7617:2014 Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білкадіє
ДСТУ 7618:2014 Макухи та шроти. Метод визначення кислотного числа оліїдіє
ДСТУ 7619:2014 Олеїн пальмоядровий. Технічні умови постачаннядіє
ДСТУ 7620:2014 Стеарин пальмоядровий. Технічні умови постачаннядіє
ДСТУ ISO/TR 7620:2019 (ISO/TR 7620:2005, IDT) Гумові матеріали. Хімічна стійкістьдіє
ДСТУ 7621:2014 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначення вмісту вологи та летких речовиндіє
ДСТУ EN ISO 7622-2:2022 (EN ISO 7622-2:2015, IDT; ISO 7622-2:2015, IDT) Конвеєрні стрічки зі сталевого шнура. Випробовування на поздовжнє зчеплення. Частина 2. Вимірювання міцності на розтягуванняне діє
ДСТУ EN ISO 7622-2:2023 (EN ISO 7622-2:2022, IDT; ISO 7622-2:2022, IDT) Стрічки конвеєрні з сталевим кордом. Випробування на поздовжнє розтягування. Частина 2. Вимірювання міцності на розривдіє

сторінки: [1] ... [1530.55] [1531.55] [1532.55] [1533.55] [1534.55] [1535.55] [1536.55] [1537.55] [1538.55] [1539.55] [1540.55] [1541.55] [1542.55] [1543.55] [1544.55] [1545.55] [1546.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)