|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 7661:2014 | Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб. | 9 | діє | |
ДСТУ 7662:2014 | Концентрати харчові. Методи визначання органолептичних показників, готовності концентратів до вживання та оцінювання дисперсності суспензії. | 7 | діє | |
ДСТУ 7663:2014 | Пек кам’яновугільний. Метод визначання виходу летких речовин. | відсутній | діє | |
ДСТУ 7664:2014 | Кокс кам’яновугільний. Метод визначення реакційної здатності. | відсутній | діє | |
ДСТУ 7665:2014 | Кокс кам’яновугільний. Метод визначення механічної міцності. | відсутній | діє | |
ДСТУ 7666:2014 | Насіння лікарських рослин (ехінацея пурпурова, розторопша плямиста). Сортові та посівні якості. Технічні умови. | 8 | діє | |
ДСТУ 7667:2014 | Шкурки єнотоподібного собаки кліткового розведення невичинені. Технічні умови. | відсутній | діє | |
ДСТУ 7668:2014 | Угіддя сільськогосподарські радіоактивно забруднені. Вимоги до ботанічного складу травостоїв пасовищно-сінокісних угідь. | відсутній | діє | |
ДСТУ 7669:2014 | Виноград свіжий. Методи визначення масової концентрації цукрів. | 11 | діє | |
ДСТУ 7670:2014 | Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів. | 18 | діє | |
ДСТУ 7671:2014 | Молоко коров’яче. Визначення точки замерзання кондуктометричним методом (експрес-метод) | 10 | діє | |
ДСТУ 7672:2014 | Молоко коров’яче. Визначення кількості соматичних клітин методом проточної цитометрії (експрес-метод). | 14 | діє | |
ДСТУ 7673:2014 | Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну. | 11 | діє | |
ДСТУ 7674:2014 | Енергозбереження. Енергоємність технологічного процесу вироблення електричної та теплової енергії, відпущеної тепловою електростанцією. Методика визначення. | 34 | діє | |
ДСТУ 7675:2014 | Захист довкілля. Моніторинг меліорованих земель. Основні положення. | відсутній | діє | |
ДСТУ 7676:2015 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання координат кольору та координат колірності | 11 | діє | |
ДСТУ 7677:2015 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання об’ємної активності гамма- випромінювальних аерозолів | 7 | діє | |
ДСТУ 7678:2015 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання спектральної густини енергетичної яскравості в діапазоні довжин хвиль від 0,2 мкм до 25 мкм, спектральної густини сили випромінення та спектральної густини енергетичної освітленості в діапазоні довжин хвиль від 0,2 мкм до 2,5 мкм, потужності випромінення, сили випромінення та енергетичної освітленості в спектральних інтервалах шириною від 1-Ю'4 мкм до 2-Ю*2 мкм у діапазоні довжин хвиль від 0,2 мкм до 2,5 мкм | 11 | діє | |
ДСТУ 7679:2015 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання вологості газів | 9 | діє | |
ДСТУ 7680:2015 | Продукти м’ясні та вироби м’ясомісткі.Номенклатура та вимоги до назв | 9 | діє | |