Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ ISO 7975:2014 Легкові автомобілі. Гальмування на повороті. Випробування методом відкритої петлі (ISO 7975:2006, IDT) відсутнійдіє
ДСТУ 7975:2015 Корми для тварин. Екстракт соєвий на основі післяказеїнової сироватки. Технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ 7976:2015 Корми для тварин. Паста соєва. Технічні умови 11діє
ДСТУ 7977:2015 Цибулини та бульбоцибулини квіткових культур. Технічні умови 20діє
ДСТУ 7978:2015 Корми для тварин, сировина для виIDTовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту селену методом атомно- абсорбційної спектрометрії 11діє
ДСТУ 7979:2015 Угіддя природні кормові. Метод визначання ступеня покриття купинами відсутнійдіє
ДСТУ 7980:2015 Комбікорми-концентрати гранульовані для коней на відгодівлі. Технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови 13діє
ДСТУ 7982:2015 Корми для тварин, сировина для виготоовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Метод визначання складу вуглеводно-лігнінового комплексу 16діє
ДСТУ 7983:2015 Землі осушувані. Вимоги до використання відсутнійдіє
ДСТУ 7984:2015 Щеплені саджанці вічнозелених декоративних дерев і кущів. Технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ 7985:2015 Кормовиробництво. Технологічний процес створення культурних пасовищ. Загальні вимоги відсутнійдіє
ДСТУ 7986:2015 Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови 16діє
ДСТУ 7987:2015 Угіддя природні кормові. Якість грунту. Основні показники та їхні параметри відсутнійдіє
ДСТУ 7988:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вітамінів В1 і В2 19діє
ДСТУ ISO 7989-2001 Цинкові покриття на сталевому дроті. Методи визначання маси цинкового покриття (ISO 7989:1988, IDT) 12діє
ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови 15діє
ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови 14діє
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови 14діє
ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості 10діє

сторінки: [1] ... [1556.8] [1557.8] [1558.8] [1559.8] [1560.8] [1561.8] [1562.8] [1563.8] [1564.8] [1565.8] [1566.8] [1567.8] [1568.8] [1569.8] [1570.8] [1571.8] [1572.8] ... [2576]

Всього знайдено: 51507

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)