Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 7983:2015 Землі осушувані. Вимоги до використаннядіє
ДСТУ 7984:2015 Щеплені саджанці вічнозелених декоративних дерев і кущів. Технічні умовидіє
ДСТУ 7985:2015 Кормовиробництво. Технологічний процес створення культурних пасовищ. Загальні вимогидіє
ДСТУ 7986:2015 Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умовидіє
ДСТУ 7987:2015 Угіддя природні кормові. Якість грунту. Основні показники та їхні параметридіє
ДСТУ 7988:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вітамінів В1 і В2діє
ДСТУ ISO 7989-2001 Цинкові покриття на сталевому дроті. Методи визначання маси цинкового покриття (ISO 7989:1988, IDT)діє
ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умовидіє
ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умовидіє
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умовидіє
ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжостідіє
ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умовидіє
ДСТУ 7994:2015 Плідники морських риб. Загальні вимоги до процесу витримування у контрольованих умовахдіє
ДСТУ 7995:2015 Прянощі. Мускатний цвіт. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 7996:2014 Повітря атмосферне. Визначення масової концентрації оксидів азоту. Метод хемілюмінесценції (ISO 7996:1985, IDT)діє
ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 7997:2015 Мікробіологія ґрунту. Визначання нітратредуктазної активності фотоколориметричним методомдіє
ДСТУ 7998:2015 Консерви фруктові, овочеві для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умовидіє
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерійдіє
ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1557.55] [1558.55] [1559.55] [1560.55] [1561.55] [1562.55] [1563.55] [1564.55] [1565.55] [1566.55] [1567.55] [1568.55] [1569.55] [1570.55] [1571.55] [1572.55] [1573.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)