Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ ISO 8022:2006 Поверхнево-активні речовини. Визначення змочувальної здатності методом занурювання (ISO 8022:1990, IDT)не діє
ДСТУ 8022:2015 Кальцію фосфат кормовий. Технічні умовидіє
ДСТУ 8023:2015 Генетико-біотехнологічні методи у тваринництві. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 8024:2015 Комбікорми гранульовані. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 8025:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей. Метод визначення активної дії кормових ферментівдіє
ДСТУ ISO 8026:2004 Іригаційне устатковання. Розбризкувачі. Загальні вимоги та методи випробування (ISO 8026:1995, IDT)діє
ДСТУ 8026:2015 Шрот рициновий кормовий. Технічні умовидіє
ДСТУ 8027:2015 Сири з пліснявою. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 8029:2013 Рукави пластмасові. Розбірні армовані текстильними матеріалами водяні рукави загальної призначеності. Технічні умови (ISO 8029:2007, IDT)діє
ДСТУ 8029:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення вологидіє
ДСТУ 8030:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення білкових речовиндіє
ДСТУ 8031:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення хлориду натріюдіє
ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 8033:2013 Рукави гумові та пластмасові. Визначення адгезії між елементами рукавів (ISO 8033:2006, IDT)діє
ДСТУ 8033:2015 Часник насіннєвий. Сортові та посівні якості. Технічні умовидіє
ДСТУ 8034:2015 Насіння капусти білоголової. Технологія вирощування. Загальні вимогидіє
ДСТУ 8035:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатівдіє
ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умовидіє
ДСТУ 8037:2015 Насіння плодових кісточкових порід. Заготівля та виробництводіє

сторінки: [1] ... [1560] [1561] [1562] [1563] [1564] [1565] [1566] [1567] [1568] [1569] [1570] [1571] [1572] [1573] [1574] [1575] [1576] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)