Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 8436:2015 Ветеринарна медицина. Методи гематологічних досліджень крові твариндіє
ДСТУ 8437:2015 Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики міксоматозу кролівдіє
ДСТУ 8438:2015 Ветеринарна медицина. Порядок створення банку ооцист еймерійдіє
ДСТУ 8439:2015 Насіння овочевих і баштанних рослин та кормових коренеплодів. Документаціядіє
ДСТУ ISO 8440-95 Розміщення кодів у торгових документахдіє
ДСТУ 8440:2015 Тваринництво. Методи визначення груп крові, поліморфних білків та експертиза походження племінних овецьдіє
ДСТУ 8441:2015 Консерви профілактичного призначення для дітей, хворих на цукровий діабет. Технічні умовидіє
ДСТУ EN ISO 8442-1:2022 (EN ISO 8442-1:1997, IDT; ISO 8442-1:1997, IDT) Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Столові прибори та столовий посуд. Частина 1. Вимоги до столових приладів для приготування їжідіє
ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умовидіє
ДСТУ 8443:2015 Велика рогата худоба. Метод визначення і забезпеченості протеїном організму тварин за вмістом азотистих метаболітів кровідіє
ДСТУ 8444:2015 Велика рогата худоба. Метод визначення енергозабезпеченості організму тварин за метаболітами вуглеводно-жирового обміну кровідіє
ДСТУ 8445:2015 Маточники столових коренеплодів. Способи та умови зберіганнядіє
ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмівдіє
ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибівдіє
ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробуваннядіє
ДСТУ 8449:2015 Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частиндіє
ДСТУ 8450:2015 Продукція ентомологічна для сільського господарства. Пакування, маркування, транспортування і зберіганнядіє
ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показниківдіє
ДСТУ 8452:2015 Препарати ферментні. Методи визначення протеолітичної акгивностідіє
ДСТУ 8453:2015 Препарати ферментні. Методи визначення амілолітичної активностідіє

сторінки: [1] ... [1589.55] [1590.55] [1591.55] [1592.55] [1593.55] [1594.55] [1595.55] [1596.55] [1597.55] [1598.55] [1599.55] [1600.55] [1601.55] [1602.55] [1603.55] [1604.55] [1605.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)