|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | стан | примітка |
ДСТУ EN 12007-4:2020 (EN 12007-4:2012, IDT) | Газова інфраструктура. Трубопроводи для максимального робочого тиску до 16 бар включно. Частина 4. Спеціальні функційні вимоги до оновлення | діє | |
ДСТУ EN 12007-5:2020 (EN 12007-5:2014, IDT) | Газова інфраструктура. Трубопроводи для максимального робочого тиску до 16 бар включно. Частина 5. Спеціальні функційні вимоги до трубопроводів-приєднання | діє | |
ДСТУ EN 12012-1:2010 | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 1. Гранулятори лезові. Вимоги щодо безпеки (EN 12012-1:2007+A1:2008, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12012-1:2019 (EN 12012-1:2018, IDT) | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 1. Вимоги щодо безпеки для грануляторів лезових та подрібнювачів | діє | |
ДСТУ EN 12012-2:2010 | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 2. Гранулятори стренгові. Вимоги щодо безпеки (EN 12012-2:2001+A1:2008, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12012-3:2010 | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 3. Шредери. Вимоги щодо безпеки (EN 12012-3:2001+A1:2008, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12012-4:2014 | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 4. Вимоги щодо безпеки для агломераторів (EN 12012-4:2006+A1:2008, IDT) | не діє | |
ДСТУ EN 12012-4:2016 (EN 12012-4:2006 + А1:2008, IDT) | Устатковання для виробництва ґуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 4. Агломератори. Вимоги щодо безпеки | діє | |
ДСТУ EN 12012-4:2019 (EN 12012-4:2019+ A1:2021, IDT) | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 4. Агломератори. Вимоги щодо безпеки | діє | |
ДСТУ EN 12012-4:2019 (EN 12012-4:2019, IDT) | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Подрібнювачі. Частина 4. Агломератори. Вимоги щодо безпеки | діє | |
ДСТУ ISO 12013-1:2015 | Фарби та лаки. Визначення характеристик затвердіння з використанням методу вільно загасаючих коливань. Частина 1. Початкова температура реакції затвердіння (ISO 12013-1:2012, IDT) | діє | |
ДСТУ ISO 12013-2:2015 | Фарби та лаки. Визначення характеристик затвердіння з використанням методу вільно загасаючих коливань. Частина 2. Температура силування (ISO 12013-2:2012, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12013:2010 | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Змішувачі внутрішні. Вимоги щодо безпеки (EN 12013:2000+A1:2008, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12013:2019 (EN 12013:2018, IDT) | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Змішувачі внутрішні. Вимоги щодо безпечності | діє | |
ДСТУ EN 12013:2019 (EN 12013:2018, IDT) | Устатковання для виробництва гуми та пластмас. Змішувачі внутрішні. Вимоги щодо безпеки | діє | |
ДСТУ EN 12014-1-2002 | Продукти харчові. Визначання вмісту нітрату і/або нітриту. Частина 1. Загальні положення (EN 12014-1:1997, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12014-2-2001 | Продукти харчові. Визначання вмісту нітрату і/або нітриту. Частина 2. Метод високоефективної рідинної хроматографії/іонообмінної високоефективної рідинної хроматографії для визначання вмісту нітрату в овочах та овочевих продуктах (EN 12014-2:1997, IDT) | діє | |
ДСТУ ENV 12014-3:2003 | Продукти харчові. Визначення вмісту нітрату і/або нітриту. Частина 3. Спектрометричне визначення вмісту нітрату в м’ясних продуктах після ферментативного відновлення нітрату до нітриту (ENV 12014-3:1998, IDT) | діє | |
ДСТУ ENV 12014-4:2003 | Продукти харчові. Визначення вмісту нітрату і/або нітриту. Частина 4. Метод іоннообмінної хроматографії (ІХ) для визначення вмісту нітрату та нітриту в м’ясних продуктах (ENV 12014-4:1998, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12014-5:2007 | Продукти харчові. Визначення вмісту нітратів і (або) нітритів. Частина 5. Ферментативний метод визначення вмісту нітратів в овочевих продуктах для дитячого харчування (EN 12014-5:1997, IDT) | діє | |