Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ EN 12848:2020 (EN 12848:2009, IDT) Бітум та бітумні в’яжучі. Визначання стійкості бітумних емульсій під час змішування з цементомдіє
ДСТУ EN 12849:2020 (EN 12849:2009, IDT) Бітум та бітумні в’яжучі. Визначання проникальної здатності бітумних емульсійдіє
ДСТУ EN 12850:2020 (EN 12850:2009, IDT) Бітум та бітумні в’яжучі. Визначання рН бітумних емульсійдіє
ДСТУ EN 12851:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми живленнядля машин з допоміжною приводною втулкою. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 12851:2005+А1:2010, IDT)діє
ДСТУ EN 12852:2014 Устатковання для харчової промисловості. Кухонні комбайни та змішувачі. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12852:2001+A1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + A1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 12853:2014 Устатковання для харчової промисловості. Пристрої для перемішування та збивання ручні. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12853:2001+A1:2010 EN 12853:2001+A1:2010/AC:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 12853:2016 (EN 12853:2001 + A1:2010; EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 12854:2014 Устатковання для харчової промисловості. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12854:2003+A1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + A1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 12855:2014 Устатковання для харчової промисловості. Кутери з обертальною чашею. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12855:2003+A1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 12855:2017 (EN 12855:2003 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кутери з обертовою чашею. Вимоги щодо безпечності та гігієнидіє
ДСТУ EN 12856:2003 Продукти харчові. Визначання ацесульфаму-К, аспартаму та сахарину. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12856:1999, IDT)діє
ДСТУ EN 12857:2003 Продукти харчові. Визначання цикламату. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12857:1999, IDT)діє
ДСТУ EN 12859:2019 (EN 12859:2011, IDT) Гіпсові блоки. Визначення, вимоги та методи випробуваннядіє
ДСТУ ISO/IEC TR 12860:2015 Інформаційні технології. Телекомунікації та обмін інформацією між системами. Корпоративні мережі наступного покоління (NGCN). Загальні положення (ISO/IEC TR 12860:2009, IDT)не діє
ДСТУ ISO/IEC TR 12860:2016 (ISO/IEC TR 12860:2009, IDT) Інформаційні технології. Телекомунікації та обмін інформацією між системами. Корпоративні мережі наступного покоління (NGCN). Загальні положеннядіє
ДСТУ EN 12860:2019 (EN 12860:2001, IDT) Клеї на гіпсовій основі для гіпсових блоків. Визначення, вимоги та методи випробуваннядіє
ДСТУ EN 12860:2019 (EN 12860:2001, IDT)/Поправка № 1:2019 (EN 12860:2001/AC:2002, IDT) Клеї на гіпсовій основі для гіпсових блоків. Визначення, вимоги та методи випробуваннядіє
ДСТУ ISO/IEC TR 12861:2015 Інформаційні технології. Телекомунікації та обмін інформацією між системами. Корпоративні мережі наступного покоління (NGCN). Ідентифікація та маршрутизація (ISO/IEC TR 12861:2009, IDT)не діє

сторінки: [1] ... [1854.55] [1855.55] [1856.55] [1857.55] [1858.55] [1859.55] [1860.55] [1861.55] [1862.55] [1863.55] [1864.55] [1865.55] [1866.55] [1867.55] [1868.55] [1869.55] [1870.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)