|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | стан | примітка |
ДСТУ EN 12848:2020 (EN 12848:2009, IDT) | Бітум та бітумні в’яжучі. Визначання стійкості бітумних емульсій під час змішування з цементом | діє | |
ДСТУ EN 12849:2020 (EN 12849:2009, IDT) | Бітум та бітумні в’яжучі. Визначання проникальної здатності бітумних емульсій | діє | |
ДСТУ EN 12850:2020 (EN 12850:2009, IDT) | Бітум та бітумні в’яжучі. Визначання рН бітумних емульсій | діє | |
ДСТУ EN 12851:2014 | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми живленнядля машин з допоміжною приводною втулкою. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 12851:2005+А1:2010, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12852:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Кухонні комбайни та змішувачі. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12852:2001+A1:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + A1:2010, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 12853:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Пристрої для перемішування та збивання ручні. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12853:2001+A1:2010 EN 12853:2001+A1:2010/AC:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12853:2016 (EN 12853:2001 + A1:2010; EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 12854:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12854:2003+A1:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + A1:2010, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 12855:2014 | Устатковання для харчової промисловості. Кутери з обертальною чашею. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12855:2003+A1:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12855:2017 (EN 12855:2003 + А1:2010, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кутери з обертовою чашею. Вимоги щодо безпечності та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 12856:2003 | Продукти харчові. Визначання ацесульфаму-К, аспартаму та сахарину. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12856:1999, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12857:2003 | Продукти харчові. Визначання цикламату. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12857:1999, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 12859:2019 (EN 12859:2011, IDT) | Гіпсові блоки. Визначення, вимоги та методи випробування | діє | |
ДСТУ ISO/IEC TR 12860:2015 | Інформаційні технології. Телекомунікації та обмін інформацією між системами. Корпоративні мережі наступного покоління (NGCN). Загальні положення (ISO/IEC TR 12860:2009, IDT) | не діє | |
ДСТУ ISO/IEC TR 12860:2016 (ISO/IEC TR 12860:2009, IDT) | Інформаційні технології. Телекомунікації та обмін інформацією між системами. Корпоративні мережі наступного покоління (NGCN). Загальні положення | діє | |
ДСТУ EN 12860:2019 (EN 12860:2001, IDT) | Клеї на гіпсовій основі для гіпсових блоків. Визначення, вимоги та методи випробування | діє | |
ДСТУ EN 12860:2019 (EN 12860:2001, IDT)/Поправка № 1:2019 (EN 12860:2001/AC:2002, IDT) | Клеї на гіпсовій основі для гіпсових блоків. Визначення, вимоги та методи випробування | діє | |
ДСТУ ISO/IEC TR 12861:2015 | Інформаційні технології. Телекомунікації та обмін інформацією між системами. Корпоративні мережі наступного покоління (NGCN). Ідентифікація та маршрутизація (ISO/IEC TR 12861:2009, IDT) | не діє | |