|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | стан | примітка |
ДСТУ EN 13870:2014 | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для дрібного нарізання. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13870:2005+А1:2010 , IDT) | не діє | |
ДСТУ EN 13870:2016 (EN 13870:2015, IDT) (метод підтвердження) | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для дрібного нарізання. Вимоги щодо безпечності та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 13870:2016 (EN 13870:2015, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для порційного нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 13870:2022 (EN 13870:2015+A1:2021, IDT) | Обладнання для харчової промисловості. Порційнорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 13871:2014 | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для нарізання у формі кубиків. Змішувачі з горизонтальними валами. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13871:2005+А1:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 13871:2016 (EN 13871:2014, IDT) (метод підтвердження) | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для нарізання у формі кубиків. Змішувачі з горизонтальними валами. Вимоги щодо безпечності та гігієни | не діє | |
ДСТУ EN 13871:2016 (EN 13871:2014, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для нарізання м’яса на порції кубічної форми. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ ISO 13875/IDF 178:2009 | Молоко. Визначення вмісту B-лактоглобуліну, розчинного в кислоті методом високоефективної рідинної хроматографії з оберненою фазою (ISO 13875/IDF 178:2005, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 13877-3:2022(EN 13877-3:2004, IDT) | Бетонні дорожні покриття. Частина 3. Технічні характеристики анкерів для використання в бетонних дорожніх покриттях | діє | |
ДСТУ ISO 13877:2005 | Якість ґрунту. Визначення багатоядерних ароматичних вуглеводнів методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 13877:1998, IDT) | діє | |
ДСТУ ISO 13878:2005 | Якість ґрунту. Визначення вмісту загального азоту сухим спалюванням (“елементарний аналіз”) (ISO 13878:1998, IDT) | діє | |
ДСТУ EN 13879:2009 | Плити деревинні. Метод визначення властивостей згинання перпендикулярно крайкам (EN 13879:2002, IDT) | діє | |
ДСТУ EN ISO 13884:2019 (EN ISO 13884:2005, IDT; ISO 13884:2003, IDT) | Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення окремих трансізомерів методом інфрачервоної спектрометрії | діє | |
ДСТУ EN 13885:2014 | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для обрізання. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13885:2005+А1:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 13885:2016 (EN 13885:2005 + А1:2010, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кліпсатори. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 13885:2023 (EN 13885:2022, IDT) | Машини для харчової промисловості. Машини для обв'язування. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ EN 13886:2014 | Устатковання для переробляння харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та / або змішувачем. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13886:2005+А1:2010 , IDT) | діє | |
ДСТУ EN 13886:2016 (EN 13886:2005 + А1:2010, IDT) | Устатковання для перероблення харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та/або змішувачем. Вимоги щодо безпеки та гігієни | діє | |
ДСТУ ISO/IEC 13888-1-2002 | Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1. Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:1997, IDT) | не діє | |
ДСТУ ISO/IEC 13888-1:2014 | Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1: Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:2009), IDT | не діє | |