Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ EN 13870:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для дрібного нарізання. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13870:2005+А1:2010 , IDT)не діє
ДСТУ EN 13870:2016 (EN 13870:2015, IDT) (метод підтвердження) Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для дрібного нарізання. Вимоги щодо безпечності та гігієнидіє
ДСТУ EN 13870:2016 (EN 13870:2015, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для порційного нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 13870:2022 (EN 13870:2015+A1:2021, IDT) Обладнання для харчової промисловості. Порційнорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 13871:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для нарізання у формі кубиків. Змішувачі з горизонтальними валами. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13871:2005+А1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 13871:2016 (EN 13871:2014, IDT) (метод підтвердження) Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для нарізання у формі кубиків. Змішувачі з горизонтальними валами. Вимоги щодо безпечності та гігієнине діє
ДСТУ EN 13871:2016 (EN 13871:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для нарізання м’яса на порції кубічної форми. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ ISO 13875/IDF 178:2009 Молоко. Визначення вмісту B-лактоглобуліну, розчинного в кислоті методом високоефективної рідинної хроматографії з оберненою фазою (ISO 13875/IDF 178:2005, IDT)діє
ДСТУ EN 13877-3:2022(EN 13877-3:2004, IDT) Бетонні дорожні покриття. Частина 3. Технічні характеристики анкерів для використання в бетонних дорожніх покриттяхдіє
ДСТУ ISO 13877:2005 Якість ґрунту. Визначення багатоядерних ароматичних вуглеводнів методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 13877:1998, IDT) діє
ДСТУ ISO 13878:2005 Якість ґрунту. Визначення вмісту загального азоту сухим спалюванням (“елементарний аналіз”) (ISO 13878:1998, IDT) діє
ДСТУ EN 13879:2009 Плити деревинні. Метод визначення властивостей згинання перпендикулярно крайкам (EN 13879:2002, IDT)діє
ДСТУ EN ISO 13884:2019 (EN ISO 13884:2005, IDT; ISO 13884:2003, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення окремих трансізомерів методом інфрачервоної спектрометріїдіє
ДСТУ EN 13885:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для обрізання. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13885:2005+А1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 13885:2016 (EN 13885:2005 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кліпсатори. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 13885:2023 (EN 13885:2022, IDT) Машини для харчової промисловості. Машини для обв'язування. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 13886:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та / або змішувачем. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13886:2005+А1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 13886:2016 (EN 13886:2005 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та/або змішувачем. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ ISO/IEC 13888-1-2002 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1. Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:1997, IDT)не діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-1:2014 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1: Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:2009), IDTне діє

сторінки: [1] ... [1948] [1949] [1950] [1951] [1952] [1953] [1954] [1955] [1956] [1957] [1958] [1959] [1960] [1961] [1962] [1963] [1964] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)