Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ EN 13877-3:2022(EN 13877-3:2004, IDT) Бетонні дорожні покриття. Частина 3. Технічні характеристики анкерів для використання в бетонних дорожніх покриттяхдіє
ДСТУ ISO 13877:2005 Якість ґрунту. Визначення багатоядерних ароматичних вуглеводнів методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 13877:1998, IDT) діє
ДСТУ ISO 13878:2005 Якість ґрунту. Визначення вмісту загального азоту сухим спалюванням (“елементарний аналіз”) (ISO 13878:1998, IDT) діє
ДСТУ EN 13879:2009 Плити деревинні. Метод визначення властивостей згинання перпендикулярно крайкам (EN 13879:2002, IDT)діє
ДСТУ EN ISO 13884:2019 (EN ISO 13884:2005, IDT; ISO 13884:2003, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення окремих трансізомерів методом інфрачервоної спектрометріїдіє
ДСТУ EN 13885:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Механізми для обрізання. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13885:2005+А1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 13885:2016 (EN 13885:2005 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кліпсатори. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 13885:2023 (EN 13885:2022, IDT) Машини для харчової промисловості. Машини для обв'язування. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ EN 13886:2014 Устатковання для переробляння харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та / або змішувачем. Вимоги щодо безпечності та гігієни (EN 13886:2005+А1:2010 , IDT)діє
ДСТУ EN 13886:2016 (EN 13886:2005 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та/або змішувачем. Вимоги щодо безпеки та гігієнидіє
ДСТУ ISO/IEC 13888-1-2002 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1. Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:1997, IDT)не діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-1:2014 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1: Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:2009), IDTне діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-1:2015 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 1. Загальні положення (ISO/IEC 13888-1:2009, IDT)не діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-1:2023 (ISO/IEC 13888-1:2020, IDT) Інформаційні технології. Неспростовність. Частина 1. Загальні положеннядіє
ДСТУ ISO/IEC 13888-2:2009 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 2. Механізми використання симетричних методів (ISO/IEC 13888-2:1998, IDT)не діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-2:2014 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 2. Механізми використання симетричних методів (ISO/IEC 13888-2:2010 ISO/IEC 13888-2:2010/Cor 1:2012), IDTдіє
ДСТУ ISO/IEC 13888-2:2015 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 2. Механізми з використанням симетричних методів (ISO/IEC 13888-2:2010; Cor 1:2012, IDT)діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-3-2002 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 3. Механізми з використанням асиметричних методів (ISO/IEC 13888-3:1997, IDT)не діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-3:2014 Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 3. Механізми використання асиметричних методів (ISO/IEC 13888-3:2009), IDTне діє
ДСТУ ISO/IEC 13888-3:2015 (ISO/IEC 13888-3:2009, IDT) Інформаційні технології. Методи захисту. Неспростовність. Частина 3. Механізми з використанням асиметричних методівне діє

сторінки: [1] ... [1948.4] [1949.4] [1950.4] [1951.4] [1952.4] [1953.4] [1954.4] [1955.4] [1956.4] [1957.4] [1958.4] [1959.4] [1960.4] [1961.4] [1962.4] [1963.4] [1964.4] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)