|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ Б |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ Б А.3.2-11:2009 | Роботи покрівельні та гідроізоляційні. Вимоги безпеки | відсутній | діє | |
ДСТУ Б А.3.2-12:2009 | Система стандартів безпеки праці. Системи вентиляційні. Загальні вимоги | 11 | діє | |
ДСТУ Б А.3.2-13:2011 | Система стандартів безпеки праці. Будівництво. Електробезпечність. Загальні вимоги (ГОСТ 12.1.013-78, MOD) | відсутній | діє | |
ДСТУ Б А.3.2-14:2011 | Система стандартів безпеки праці. Експлуатація водопровідних і каналізаційних споруд і мереж. Загальні вимоги безпеки (ГОСТ 12.3.006-75, MOD) | відсутній | діє | |
ДСТУ Б А.3.2-15:2011 | Система стандартів безпеки праці. Норми освітлення будівельних майданчиків (ГОСТ 12.1.046-85, MOD) | відсутній | діє | |
ДСТУ-Н Б А.3.2-16:2015 | Настанова щодо влаштування суцільних захисних огороджень при зведенні каркасно-монолітних будівель | відсутній | діє | |
КОДЕКС 3-2:2022 | Метрополітени. Частина 2. Будування | відсутній | діє | |
КОДЕКС 3-3:2022 | Метрополітени. Частина 3. Інженерні вишукування | відсутній | діє | |
МР 4.4.4.-108-2004 | Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки | 26 | інформаційний | |
КОДЕКС 4:2024 | Настанова з проєктування при будівництві приміщень харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку відповідно до моделей організації харчування | 64 | діє | |
IAF MD 5:2015 | Обов’язковий документ IAF.Визначення часу аудиту систем менеджменту якості та навколишнього середовища. Видання 3 | 17 | інформаційний | |
ДССДД 6:2002 | Методика розрахункового визначення ентальпії випаровування індивідуальних речовин різних класів в інтервалі температур від потрійної точки до критичної | відсутній | діє | |
ДССДД 7:2005 | Методика розрахункового визначення тиску насичення пари Н-алканів (С1-С50) і водню на лінії кипіння | відсутній | діє | |
ДСАнПІН 8.8.1.2.3.4-000-2001 | Допустимі дози, концентрації, кількості та рівні вмісту пестицидів у сільськогосподарській сировині, харчових продуктах, повітрі робочої зони, атмосферному повітрі, воді водоймищ, грунті | 238 | інформаційний | |
ДССДД 8:2006 | Газ природний. Методика розрахункового визначення показника адіабати в інтервалах тиску від 0,1 до 25 МПа і температури від 250 до 320 К | відсутній | діє | |
ДССДД 9:2006 | Газ природний. Методика розрахункового визначення коефіцієнта динамічної в’язкості в інтервалах тиску від 0,1 до 25 МПа і температури від 250 до 320 К | відсутній | діє | |
ДССДД 10:2006 | Методика розрахункового визначення густини н-алканів (С1-С94) і водню на лінії кипіння | відсутній | діє | |
СДД10:2008 | Фреони озонобезпечні R32, R125, R143a. Рівняння стану і таблиці термодінамічних властивостей в інтервалах температури 200-460 К і тиску 0,1-20 МПа | 50 | діє | |
Настанова 15.2-37-81:2006 | Порядок реєстрації результатів контролю виробництва та випробувань продукції з риби та інших водних живих ресурсів на підприємствах та суднах | 160 | інформаційний | |
МВ У 15.4-00334882-001:2009 | Порядок встановлення строку зберігання олій, жирів кондитерських, кілінарних, хлібопекарських та для молочної промисловості, маргарини, мінаринів, майонезів, соусів салатних після розкриття споживчої тари | 14 | інформаційний | |