|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 6535:2019 (ISO 6535:2015, IDT) | Пилки ланцюгові портативні. Характеристики гальма ланцюга | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6540:2007 | Кукурудза. Визначення вмісту вологи (в цілих та подрібнених зернах) (ISO 6540:1980, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ EN ISO 6540:2022 (EN ISO 6540:2021, IDT; ISO 6540:2021, IDT) | Кукурудза. Визначення вмісту вологи (меленого зерна та цільного зерна) | 35 /en | діє | |
ДСТУ ISO 6541:2005 | Продукти сільськогосподарські харчові. Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6545:2019 (ISO 6545:1992, IDT) | Умови прийняття для зуборізних верстатів. Випробування точності | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6552:2008 | Трубопровідна арматура. Конденсатовідвідники автоматичні. Визначення термінів (ISO 6552:1980, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 6553:2007 | Трубопровідна арматура. Конденсатовідвідники автоматичні. Марковання (ISO 6553:1980, IDT) | 6 | діє | |
ДСТУ ISO 6554:2007 | Трубопровідна арматура. Конденсатовідвідники автоматичні фланцеві. Будівельні довжини (ISO 6552:1980, IDT) | 6 | діє | |
ДСТУ ISO 6557-1:2015 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту аскорбінової кислоти. Частина 1. Контрольний метод (ISO 6557-1:1986, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 6557-2:2014 | Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557/2-1984, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6558-2:2004 | Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначення вмісту каротину. Частина 2. Стандартні методи (ISO 6558-2:1992,IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6561:2004 | Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначення вмісту кадмію. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6561:1983,IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6564:2005 | Дослідження сенсорне. Методологія. Методи створювання спектру флейвору (ISO 6564:1985, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 6565:2010 | Тютюн і тютюнові вироби. Опір затяжці сигаретою і перепад тиску стрижневих фільтрів. Стандартні умови та вимірювання (ISO 6565:2002, IDT) | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 6574:2005 | Насіння селери (Apium graveolens Linnaeus). Технічні умови (ISO 6574:1986, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6575:2019 (ISO 6575:1982, IDT) | Пожитник цілий чи мелений (порошкоподібний). Технічні умови | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ prEN ISO 6579-1:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella. Частина 1. Горизонтальний метод виявлення Salmonella spp (prEN ISO 6579-1:2014, IDT) | | не діє | |
ДСТУ FprEN ISO 6579-1:2016 (FprEN ISO 6579-1:2015, IDT; ISO/FDIS 6579-1:2015, IDT) | Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод для виявлення, перерахування та серотипування Salmonella. Частина 1. Виявлення Salmonella spp. | 63 /en | діє | |
ДСТУ CEN ISO/TS 6579-2:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella Частина 2. Визначення найбільш ймовірної кількості. (CEN ISO/TS 6579-2:2012,IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO/TR 6579-3:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella Частина 3. Настанова щодо серотипування Salmonella spp (ISO/TR 6579-3:2014;IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |