|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 6632-2001 | Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання леткої кислотності (ISO 6632:1981, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 6633-2001 | Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту свинцю. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6633:1984, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6634:2004 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту миш’яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла (ISO 6634:1982, IDT) | 11 | діє | |
ДСТУ ISO 6635:2005 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту нітритів та нітратів спектрометричним методом молекулярної абсорбції (ISO 6635:1984, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6636-1:2007 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту цинку. Частина 1. Полярографічний метод (ISO 6636-1:1986, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6636-2:2004 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту цинку Частина 2. Спектрометричний метод атомної абсорбції (ISO 6636-2:1981, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6636-3-2001 | Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначання вмісту цинку. Частина 3. Спектрометричний метод із застосовуванням дитизону (ISO 6636-3:1983, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6637-2001 | Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту ртуті. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6637:1984, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6638-1:2007 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту мурашиної кислоти. Частина 1. Гравіметричний метод (ISO 6638-1:1985, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6638-2:2007 | Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту мурашиної кислоти. Частина 2. Титриметричний метод (ISO 6638-2:1984, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6639-1:2007 | Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 1. Основні положення (ISO 6639-1:1986, IDT) | 7 | діє | |
ДСТУ ISO 6639-2:2007 | Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 2. Відбирання проб (ISO 6639-2:1986, IDT) | 9 | діє | |
ДСТУ ISO 6639-3:2007 | Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 3. Контрольний метод (ISO 6639-3:1986, IDT) | 13 | діє | |
ДСТУ ISO 6639-4:2007 | Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 4. Прискорені методи (ISO 6639-4:1987, IDT) | 23 | діє | |
ДСТУ ISO 6644:2008 | Зернові та продукти їх помелу. Автоматичне відбирання проб механічними засобами (ISO 6644:2002, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6645:2004 | Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645:1981, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6646:2003 | Рис. Визначення потенційної кількості помелу із рису-сирцю і очищеного рису (ISO 6646:2000, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6651:2003 | Корми для тварин. Визначання вмісту афлатоксину B1 (ISO 6651:1987, IDT) | 15 | діє | |
ДСТУ ГОСТ 6651:2014 | Метрологія. Термоперетворювачі опору з платини, міді та нікелю. Загальні технічні вимоги та методи випробування (ГОСТ 6651-2009, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 6654:2005 | Корми для тварин. Визначення вмісту сечовини (ISO 6654:1991, IDT) | 8 | діє | |