Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ STANAG 4110:2021 (STANAG 4110 Ed:4, IDT) Визначення показників (параметрів) тиску та їхній взаємозв’язок для використання під час розроблення та випробування на безпеку і надійність гармат або мінометів та відповідних боєприпасівне діє
ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначання водовбиральності та реологічних властивостей фаринографом (ISO 5530-1:1997, MOD) діє
ДСТУ 4111.2-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначання реологічних властивостей екстенсографом (ISO 5530-2:1997, MOD)діє
ДСТУ 4111.3-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначання водовбиральності та реологічних властивостей валориграфом (ISO 5530-3:1988, MOD)діє
ДСТУ 4111.4-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначання реологічних властивостей альвеографом (ISO 5530-4:1991, MOD)діє
ДСТУ 4112.1-2002 Вина і виноматеріали. Визначання густини та відносної густини за температури 20 <град>C. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.2:2003 Виноградне сусло. Рефрактометричний метод визначення сахарозидіє
ДСТУ 4112.3-2002 Вина і виноматеріали. Визначання вмісту спирту. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.4-2002 Вина і виноматеріали. Визначання вмісту загального сухого екстракту за густиною. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.5-2002 Вина і виноматеріали. Визначання відновлюваних сахарів. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.6-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання сахарозидіє
ДСТУ 4112.7:2003 Вина, виноматеріали і сусло. Метод визначення глюкози і фруктозидіє
ДСТУ 4112.8:2003 Вина, виноматеріали і сусло, концентрат виноградного сусла ректифікований. Ядерно-магнітно-резонансний (ЯМР) метод визначення вмісту дейтеріюдіє
ДСТУ 4112.9-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання зольних речовиндіє
ДСТУ 4112.10-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання лужності зольних речовин. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.11:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначення хлоридівдіє
ДСТУ 4112.12:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначення сульфатівдіє
ДСТУ 4112.13-2002 Вина і виноматеріали. Визначання загальної кислотності. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.14-2002 Вина і виноматеріали. Визначання летких кислот. Контрольний методдіє
ДСТУ 4112.15-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання нелетких кислотдіє

сторінки: [1] ... [1351] [1352] [1353] [1354] [1355] [1356] [1357] [1358] [1359] [1360] [1361] [1362] [1363] [1364] [1365] [1366] [1367] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)