Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ STANAG 4110:2021 (STANAG 4110 Ed:4, IDT) Визначення показників (параметрів) тиску та їхній взаємозв’язок для використання під час розроблення та випробування на безпеку і надійність гармат або мінометів та відповідних боєприпасів не діє
ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначання водовбиральності та реологічних властивостей фаринографом (ISO 5530-1:1997, MOD) 16діє
ДСТУ 4111.2-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначання реологічних властивостей екстенсографом (ISO 5530-2:1997, MOD) 14діє
ДСТУ 4111.3-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначання водовбиральності та реологічних властивостей валориграфом (ISO 5530-3:1988, MOD) 12діє
ДСТУ 4111.4-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначання реологічних властивостей альвеографом (ISO 5530-4:1991, MOD) 16діє
ДСТУ 4112.1-2002 Вина і виноматеріали. Визначання густини та відносної густини за температури 20 <град>C. Контрольний метод 20діє
ДСТУ 4112.2:2003 Виноградне сусло. Рефрактометричний метод визначення сахарози 30діє
ДСТУ 4112.3-2002 Вина і виноматеріали. Визначання вмісту спирту. Контрольний метод 30діє
ДСТУ 4112.4-2002 Вина і виноматеріали. Визначання вмісту загального сухого екстракту за густиною. Контрольний метод 8діє
ДСТУ 4112.5-2002 Вина і виноматеріали. Визначання відновлюваних сахарів. Контрольний метод 12діє
ДСТУ 4112.6-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання сахарози 8діє
ДСТУ 4112.7:2003 Вина, виноматеріали і сусло. Метод визначення глюкози і фруктози 8діє
ДСТУ 4112.8:2003 Вина, виноматеріали і сусло, концентрат виноградного сусла ректифікований. Ядерно-магнітно-резонансний (ЯМР) метод визначення вмісту дейтерію 14діє
ДСТУ 4112.9-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання зольних речовин 8діє
ДСТУ 4112.10-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання лужності зольних речовин. Контрольний метод 6діє
ДСТУ 4112.11:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначення хлоридів 8діє
ДСТУ 4112.12:2003 Вина і виноматеріали. Метод визначення сульфатів 8діє
ДСТУ 4112.13-2002 Вина і виноматеріали. Визначання загальної кислотності. Контрольний метод 10діє
ДСТУ 4112.14-2002 Вина і виноматеріали. Визначання летких кислот. Контрольний метод 10діє
ДСТУ 4112.15-2002 Вина і виноматеріали. Метод визначання нелетких кислот 6діє

сторінки: [1] ... [1352] [1353] [1354] [1355] [1356] [1357] [1358] [1359] [1360] [1361] [1362] [1363] [1364] [1365] [1366] [1367] [1368] ... [2565]

Всього знайдено: 51290

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)