Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 4321:2004 Цукор. Визначання нерозчинних речовин методом мембранного фільтрування 8діє
ДСТУ 4322:2004 Цукор. Визначання діоксиду сірки розаніліновим колориметричним методом 8діє
ДСТУ 4323:2004 Цукор. Методи визначання мікробіологічних показників 10діє
ДСТУ 4324:2004 Молочна промисловість. Виробництво молочних консервів. Терміни та визначення понять 18діє
ДСТУ 4325:2004 Барда дріжджова з відходів виноробства. Технічні умови 9діє
ДСТУ 4326:2004 Ірис. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4326:2016 Ірис. Загальні технічні умови 14діє
ДСТУ 4327-2004 Коренеплоди цукрових буряків для промислового переробляння. Технічні умови не діє
ДСТУ 4327:2013 Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умови 9діє
ДСТУ 4328:2004 Насіння цукрових буряків. Правила приймання і методи відбирання проб 11діє
ДСТУ 4329:2004 Магістральні трубопроводи. Знаки позначання трас. Загальні технічні вимоги. Правила застосовування 28діє
ДСТУ 4330:2004 Маргарини м’які. Загальні умови 28діє
ДСТУ 4331:2004 Правила описування архівних документів (ISAD(G):1999,NEQ) 20діє
ДСТУ-П 4332:2004 Порядок проведення сертифікації технічних засобів телекомунікацій у Системі сертифікації УкрСЕПРО не діє
ДСТУ 4332:2008 Система сертифікації УкрСЕПРО. Порядок проведення сертифікації технічних засобів телекомунікацій не діє
ДСТУ 4333:2004 Мармелад. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ ГОСТ 4333:2018 (ГОСТ 4333–2014, IDT; ISO 2592:2000, MOD) Нафтопродукти. Методи визначення температур спалаху та займання у відкритому тиглі 20діє
ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови 13діє
ДСТУ 4334:2004 Ковбаси кров'яні. Технічні умови 20діє
ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови 31діє

сторінки: [1] ... [1376.8] [1377.8] [1378.8] [1379.8] [1380.8] [1381.8] [1382.8] [1383.8] [1384.8] [1385.8] [1386.8] [1387.8] [1388.8] [1389.8] [1390.8] [1391.8] [1392.8] ... [2576]

Всього знайдено: 51507

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)