Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови 13діє
ДСТУ 4430:2005 Сальтисони. Технічні умови 22діє
ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з м’яса поросят і телят. Технічні умови 18діє
ДСТУ 4432:2005 Паштети м’ясні. Технічні умови 19діє
ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови. 25діє
ДСТУ-П STANAG 4433:2017 (STANAG 4433 Ed:1, IDT) Конструктивні вимоги щодо безпеки до боєприпасів для мінометів не діє
ДСТУ STANAG 4433:2021 (STANAG 4433 Ed:1, IDT) Конструктивні вимоги щодо безпеки до боєприпасів для мінометів не діє
ДСТУ 4434 :2005 Бульйони харчові. Технічні умови. 26діє
ДСТУ STANAG 4434:2018 (STANAG 4434 Ed:1/AEPP-02 Ed. 1, IDT) Пакувальний матеріал, що забезпечує захист від ушкоджень електростатичним розрядом не діє
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови 34діє
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови 46діє
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови 33діє
ДСТУ 4438:2005 Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови 31діє
ДСТУ 4439:2005 Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови 31діє
ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови. 18діє
ДСТУ STANAG 4440:2018 (STANAG 4440 Ed:2/AASTP-01 Ed. B Ver. 1, IDT) Настанови НАТО щодо зберігання військових боєприпасів та вибухових речовин не діє
ДСТУ 4441:2005 Енергозбереження. Енергетичне маркування електроустатковання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності електричних ламп не діє
ДСТУ 4442:2005 Пожежна техніка. Установки аерозольного пожежогасіння. Генератори вогнегасного аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи випробування 24діє
ДСТУ 4443:2005 Консерви із м’яса птиці та субпродуктів. Технічні умови 20діє
ДСТУ 4444:2005 Субпродукти кролів. Технічні умови 16діє

сторінки: [1] ... [1384.8] [1385.8] [1386.8] [1387.8] [1388.8] [1389.8] [1390.8] [1391.8] [1392.8] [1393.8] [1394.8] [1395.8] [1396.8] [1397.8] [1398.8] [1399.8] [1400.8] ... [2578]

Всього знайдено: 51540

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)