|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ-П STANAG 4433:2017 (STANAG 4433 Ed:1, IDT) | Конструктивні вимоги щодо безпеки до боєприпасів для мінометів | | не діє | |
ДСТУ STANAG 4433:2021 (STANAG 4433 Ed:1, IDT) | Конструктивні вимоги щодо безпеки до боєприпасів для мінометів | | не діє | |
ДСТУ 4434 :2005 | Бульйони харчові. Технічні умови. | 26 | діє | |
ДСТУ STANAG 4434:2018 (STANAG 4434 Ed:1/AEPP-02 Ed. 1, IDT) | Пакувальний матеріал, що забезпечує захист від ушкоджень електростатичним розрядом | | не діє | |
ДСТУ 4435:2005 | Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови | 34 | діє | |
ДСТУ 4436:2005 | Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови | 46 | діє | |
ДСТУ 4437:2005 | Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови | 33 | діє | |
ДСТУ 4438:2005 | Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4439:2005 | Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4440:2005 | Креветки морожені. Технічні умови. | 18 | діє | |
ДСТУ STANAG 4440:2018 (STANAG 4440 Ed:2/AASTP-01 Ed. B Ver. 1, IDT) | Настанови НАТО щодо зберігання військових боєприпасів та вибухових речовин | | не діє | |
ДСТУ 4441:2005 | Енергозбереження. Енергетичне маркування електроустатковання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності електричних ламп | | не діє | |
ДСТУ 4442:2005 | Пожежна техніка. Установки аерозольного пожежогасіння. Генератори вогнегасного аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи випробування | 24 | діє | |
ДСТУ 4443:2005 | Консерви із м’яса птиці та субпродуктів. Технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ 4444:2005 | Субпродукти кролів. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4445:2005 | Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4446:2005 | Взуття пожежника захисне. Загальні технічні вимоги та методи випробування | 22 | діє | |
ДСТУ 4447:2005 | Фонодокументи. Правила зберігання Національного архівного фонду. Технічні вимоги | 24 | діє | |
ДСТУ 4448:2005 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання електролітичної провідності рідин | 10 | діє | |
ДСТУ 4449:2005 | Консерви м’ясні. Сніданки м’ясні. Технічні умови | 16 | діє | |