|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4424:2005 | М’ясна промисловість. Виробництво м’ясних продуктів. Терміни та визначення понять | 32 | діє | |
ДСТУ 4425:2005 | Табличка реєстраційна обліково-ідентифікаційна для сільськогосподарської техніки та інших машин і механізмів. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4426:2005 | М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови | 17 | діє | |
ДСТУ 4427:2005 | Ковбаси сирокопчені та сиров’ялені. Загальні технічні умови | 33 | діє | |
ДСТУ 4428:2005 | Техніка сільськогосподарська мобільна. Методи визначання дії ходових систем на ґрунт | 10 | діє | |
ДСТУ 4429:2005 | Галети. Загальні технічні умови | | не діє | |
ДСТУ 4429:2017 | Галети. Загальні технічні умови | 13 | діє | |
ДСТУ 4430:2005 | Сальтисони. Технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 4431:2005 | Продукти делікатесні з м’яса поросят і телят. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4432:2005 | Паштети м’ясні. Технічні умови | 19 | діє | |
ДСТУ 4433:2005 | Ковбаси смажені. Загальні технічні умови. | 25 | діє | |
ДСТУ-П STANAG 4433:2017 (STANAG 4433 Ed:1, IDT) | Конструктивні вимоги щодо безпеки до боєприпасів для мінометів | | не діє | |
ДСТУ STANAG 4433:2021 (STANAG 4433 Ed:1, IDT) | Конструктивні вимоги щодо безпеки до боєприпасів для мінометів | | не діє | |
ДСТУ 4434 :2005 | Бульйони харчові. Технічні умови. | 26 | діє | |
ДСТУ STANAG 4434:2018 (STANAG 4434 Ed:1/AEPP-02 Ed. 1, IDT) | Пакувальний матеріал, що забезпечує захист від ушкоджень електростатичним розрядом | | не діє | |
ДСТУ 4435:2005 | Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови | 34 | діє | |
ДСТУ 4436:2005 | Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови | 46 | діє | |
ДСТУ 4437:2005 | Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови | 33 | діє | |
ДСТУ 4438:2005 | Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4439:2005 | Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови | 31 | діє | |