Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ STANAG 4434:2018 (STANAG 4434 Ed:1/AEPP-02 Ed. 1, IDT) Пакувальний матеріал, що забезпечує захист від ушкоджень електростатичним розрядомне діє
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умовидіє
ДСТУ 4438:2005 Олеїн пальмовий. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4439:2005 Стеарин пальмовий. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови.діє
ДСТУ STANAG 4440:2018 (STANAG 4440 Ed:2/AASTP-01 Ed. B Ver. 1, IDT) Настанови НАТО щодо зберігання військових боєприпасів та вибухових речовинне діє
ДСТУ 4441:2005 Енергозбереження. Енергетичне маркування електроустатковання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності електричних лампне діє
ДСТУ 4442:2005 Пожежна техніка. Установки аерозольного пожежогасіння. Генератори вогнегасного аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи випробуваннядіє
ДСТУ 4443:2005 Консерви із м’яса птиці та субпродуктів. Технічні умовидіє
ДСТУ 4444:2005 Субпродукти кролів. Технічні умовидіє
ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4446:2005 Взуття пожежника захисне. Загальні технічні вимоги та методи випробуваннядіє
ДСТУ 4447:2005 Фонодокументи. Правила зберігання Національного архівного фонду. Технічні вимогидіє
ДСТУ 4448:2005 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання електролітичної провідності рідин діє
ДСТУ 4449:2005 Консерви м’ясні. Сніданки м’ясні. Технічні умовидіє
ДСТУ 4450:2005 Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO/TR 4450:2022 (ISO/TR 4450:2020, IDT) Системи управління якістю. Настанови щодо застосування ISO 19443:2018діє
ДСТУ 4451:2005 Консерви м’ясні шинкові. Технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1386.55] [1387.55] [1388.55] [1389.55] [1390.55] [1391.55] [1392.55] [1393.55] [1394.55] [1395.55] [1396.55] [1397.55] [1398.55] [1399.55] [1400.55] [1401.55] [1402.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)