Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови 34діє
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови 46діє
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови 33діє
ДСТУ 4438:2005 Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови 31діє
ДСТУ 4439:2005 Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови 31діє
ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови. 18діє
ДСТУ STANAG 4440:2018 (STANAG 4440 Ed:2/AASTP-01 Ed. B Ver. 1, IDT) Настанови НАТО щодо зберігання військових боєприпасів та вибухових речовин не діє
ДСТУ 4441:2005 Енергозбереження. Енергетичне маркування електроустатковання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності електричних ламп не діє
ДСТУ 4442:2005 Пожежна техніка. Установки аерозольного пожежогасіння. Генератори вогнегасного аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи випробування 24діє
ДСТУ 4443:2005 Консерви із м’яса птиці та субпродуктів. Технічні умови 20діє
ДСТУ 4444:2005 Субпродукти кролів. Технічні умови 16діє
ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови 31діє
ДСТУ 4446:2005 Взуття пожежника захисне. Загальні технічні вимоги та методи випробування 22діє
ДСТУ 4447:2005 Фонодокументи. Правила зберігання Національного архівного фонду. Технічні вимоги 24діє
ДСТУ 4448:2005 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання електролітичної провідності рідин 10діє
ДСТУ 4449:2005 Консерви м’ясні. Сніданки м’ясні. Технічні умови 16діє
ДСТУ 4450:2005 Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови 16діє
ДСТУ ISO/TR 4450:2022 (ISO/TR 4450:2020, IDT) Системи управління якістю. Настанови щодо застосування ISO 19443:2018 відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 4451:2005 Консерви м’ясні шинкові. Технічні умови 16діє
ДСТУ 4452:2005 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання віброприскорення в діапазоні частот від 0,001 гц до 10 гц 10діє

сторінки: [1] ... [1386.55] [1387.55] [1388.55] [1389.55] [1390.55] [1391.55] [1392.55] [1393.55] [1394.55] [1395.55] [1396.55] [1397.55] [1398.55] [1399.55] [1400.55] [1401.55] [1402.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51341

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)