|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4435:2005 | Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови | 34 | діє | |
ДСТУ 4436:2005 | Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови | 46 | діє | |
ДСТУ 4437:2005 | Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови | 33 | діє | |
ДСТУ 4438:2005 | Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4439:2005 | Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4440:2005 | Креветки морожені. Технічні умови. | 18 | діє | |
ДСТУ STANAG 4440:2018 (STANAG 4440 Ed:2/AASTP-01 Ed. B Ver. 1, IDT) | Настанови НАТО щодо зберігання військових боєприпасів та вибухових речовин | | не діє | |
ДСТУ 4441:2005 | Енергозбереження. Енергетичне маркування електроустатковання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності електричних ламп | | не діє | |
ДСТУ 4442:2005 | Пожежна техніка. Установки аерозольного пожежогасіння. Генератори вогнегасного аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи випробування | 24 | діє | |
ДСТУ 4443:2005 | Консерви із м’яса птиці та субпродуктів. Технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ 4444:2005 | Субпродукти кролів. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4445:2005 | Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 4446:2005 | Взуття пожежника захисне. Загальні технічні вимоги та методи випробування | 22 | діє | |
ДСТУ 4447:2005 | Фонодокументи. Правила зберігання Національного архівного фонду. Технічні вимоги | 24 | діє | |
ДСТУ 4448:2005 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання електролітичної провідності рідин | 10 | діє | |
ДСТУ 4449:2005 | Консерви м’ясні. Сніданки м’ясні. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4450:2005 | Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ ISO/TR 4450:2022 (ISO/TR 4450:2020, IDT) | Системи управління якістю. Настанови щодо застосування ISO 19443:2018 | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4451:2005 | Консерви м’ясні шинкові. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4452:2005 | Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання віброприскорення в діапазоні частот від 0,001 гц до 10 гц | 10 | діє | |