Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 4520:2006 Комбайни шахтні прохідницькі зі стріловидним виконавчим органом. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4521:2006 Техніка сільськогосподарська мобільна. Норми дії ходових систем на грунтдіє
ДСТУ 4522:2006 Жито. Технічні умовидіє
ДСТУ 4523:2006 Горох. Технічні умовидіє
ДСТУ 4524:2006 Гречка. Технічні умовидіє
ДСТУ 4525:2006 Кукурудза. Технічні умовидіє
ДСТУ 4526:2006 Концентрат фосфатидний ріпаковий. Технічні умовидіє
ДСТУ-П STANAG 4526:2017 (STANAG 4526 Ed:2, IDT) Випробування кумулятивних зарядів боєприпасівне діє
ДСТУ STANAG 4526:2021 (STANAG 4526 Ed:2, IDT) Випробування кумулятивних зарядів боєприпасівне діє
ДСТУ 4527:2006 Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення діє
ДСТУ ISO 4528-2001 Посуд зі скловидним емалевим покриттям з оздобою. Вибір методів випробовування зразків з емальованими поверхнями (ISO 4528:2000, IDT)діє
ДСТУ 4528:2006 Протокол обміну даними про повітряну обстановку в Україні єдиний. Вимоги до форматів опису данихне діє
ДСТУ 4528:2022 Протокол обміну даними про повітряну обстановку в Україні єдиний. Вимоги до форматів опису данихдіє
ДСТУ 4529:2006 Ковбаси варені з м’яса птиці та м’яса кролів. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ ISO 4530-2001 Посуд зі скловидним емалевим покриттям промислового призначення. Визначання стійкості до нагрівання (ISO 4530:1983, IDT)діє
ДСТУ 4530:2006 Ковбаси напівкопчені з м’яса птиці. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ ISO 4531-1-2001 Посуд із скловидним емалевим покриттям. Виділення свинцю та кадмію з емальованих виробів в контакті з їжею. Частина 1. Метод випробовування (ISO 4531-1:1998, IDT)діє
ДСТУ ISO 4531-2-2001 Посуд зі скловидним емалевим покриттям. Виділення свинцю та кадмію з емальованих виробів в контакті з їжею. Частина 2. Гранично-допустимі межі (ISO 4531-2:1998, IDT)діє
ДСТУ 4531:2006 Вироби з м’яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ ISO 4532:2005 Посуд зі склоподібним та фарфоровим емалевим покриттям. Визначення стійкості емальованих виробів до удару. Випробування пістолетом (ISO 4532:1991, IDT) діє

сторінки: [1] ... [1393.55] [1394.55] [1395.55] [1396.55] [1397.55] [1398.55] [1399.55] [1400.55] [1401.55] [1402.55] [1403.55] [1404.55] [1405.55] [1406.55] [1407.55] [1408.55] [1409.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)