|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4521:2006 | Техніка сільськогосподарська мобільна. Норми дії ходових систем на грунт | 8 | діє | |
ДСТУ 4522:2006 | Жито. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4523:2006 | Горох. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4524:2006 | Гречка. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 4525:2006 | Кукурудза. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4526:2006 | Концентрат фосфатидний ріпаковий. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ-П STANAG 4526:2017 (STANAG 4526 Ed:2, IDT) | Випробування кумулятивних зарядів боєприпасів | | не діє | |
ДСТУ STANAG 4526:2021 (STANAG 4526 Ed:2, IDT) | Випробування кумулятивних зарядів боєприпасів | | не діє | |
ДСТУ 4527:2006 | Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення | 28 | діє | |
ДСТУ ISO 4528-2001 | Посуд зі скловидним емалевим покриттям з оздобою. Вибір методів випробовування зразків з емальованими поверхнями (ISO 4528:2000, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ 4528:2006 | Протокол обміну даними про повітряну обстановку в Україні єдиний. Вимоги до форматів опису даних | | не діє | |
ДСТУ 4528:2022 | Протокол обміну даними про повітряну обстановку в Україні єдиний. Вимоги до форматів опису даних | відсутній | діє | |
ДСТУ 4529:2006 | Ковбаси варені з м’яса птиці та м’яса кролів. Загальні технічні умови | 32 | діє | |
ДСТУ ISO 4530-2001 | Посуд зі скловидним емалевим покриттям промислового призначення. Визначання стійкості до нагрівання (ISO 4530:1983, IDT) | 6 | діє | |
ДСТУ 4530:2006 | Ковбаси напівкопчені з м’яса птиці. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ ISO 4531-1-2001 | Посуд із скловидним емалевим покриттям. Виділення свинцю та кадмію з емальованих виробів в контакті з їжею. Частина 1. Метод випробовування (ISO 4531-1:1998, IDT) | 15 | діє | |
ДСТУ ISO 4531-2-2001 | Посуд зі скловидним емалевим покриттям. Виділення свинцю та кадмію з емальованих виробів в контакті з їжею. Частина 2. Гранично-допустимі межі (ISO 4531-2:1998, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 4531:2006 | Вироби з м’яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови | 23 | діє | |
ДСТУ ISO 4532:2005 | Посуд зі склоподібним та фарфоровим емалевим покриттям. Визначення стійкості емальованих виробів до удару. Випробування пістолетом (ISO 4532:1991, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 4532:2006 | Ковбаси варено-копчені з м’яса птиці. Загальні технічні умови | 29 | діє | |