Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 4548:2006 Вікна, двері та жалюзі. Кулетривкість. Метод випробування (EN 1523:1998, MOD)діє
ДСТУ 4549-1:2006 Системи кабельних трубопроводів. Частина 1. Загальні вимоги та методи випробування (IEC 61386-1:1996, IEC 60423:1993, MOD)не діє
ДСТУ 4550:2006 Система державного впізнавання об’єктів. Впізнавання радіолокаційне. Терміни та визначення понятьне діє
ДСТУ 4550:2023 Система державного впізнавання об'єктів. Упізнавання радіолокаційне. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 4551:2006 Пломби індикаторні. Стійкість до маніпулювання, фальсифікації та підробки. Вимоги та методи випробуваньдіє
ДСТУ ISO 4552-1:2010 Феросплави. Відбирання та готування проб для хімічного аналізування. Частина 1. Ферохром, феросилікохром, феросиліцій, феросилікомарганець, феромарганець (ISO 4552-1:1987, IDT)діє
ДСТУ ISO 4552-2:2010 Феросплави. Відбирання та готування проб для хімічного аналізування. Частина 2. Феротитан, феромолібден, феровольфрам, фероніобій, ферованадій (ISO 4552-2:1987, IDT)діє
ДСТУ 4552:2006 Сироватка молочна суха. Технічні умовидіє
ДСТУ 4553:2006 Сироватка молочна згущена. Технічні умовидіє
ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умовидіє
ДСТУ 4555:2006 Маслянка суха. Технічні умовидіє
ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умовидіє
ДСТУ 4557:2006 Продукти жирові для дитячого та дієтичного харчування. Спреди дитячі. Технічні умовидіє
ДСТУ 4558:2006 Сир пошехонський. Технічні умовидіє
ДСТУ 4559:2006 Водень технічний для гідрування жирів. Технічні умовидіє
ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробуваннядіє
ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умовидіє
ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачаннядіє
ДСТУ 4563:2006 Олія пальмоядрова. Технічні умови постачаннядіє
ДСТУ 4564:2006 Мінарини. Загальні технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1395.55] [1396.55] [1397.55] [1398.55] [1399.55] [1400.55] [1401.55] [1402.55] [1403.55] [1404.55] [1405.55] [1406.55] [1407.55] [1408.55] [1409.55] [1410.55] [1411.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)