|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 4630-2:2015 | Прозорі рідини. Оцінювання кольору за колірною шкалою Гарднера. Частина 2. Спектрофотометричний метод (ISO 4630-2:2004, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4630:2006 | Продукція цукрового виробництва. Метод визначення рафінози | 10 | діє | |
ДСТУ 4631:2006 | Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови | 11 | діє | |
ДСТУ 4632:2006 | Нафта. Збирання та підготовляння. Терміни та визначення понять | 70 | діє | |
ДСТУ 4633:2006 | Олії. Методи визначання густини | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 4633:2015 (ISO 4633:2015, IDT) | Гумові ущільнення. Ущільнювальні кільця для водопостачання, дренажних та каналізаційних трубопроводів. Технічні умови для матеріалів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4634:2006 | Концентрати харчові. Сніданки сухі. Пластівці круп’яні. Загальні технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 4635:2006 | Сири плавлені. Загальні технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4636:2006 | Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4637:2006 | Зелень консервована. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ-П STANAG 4637:2017 (STANAG 4637 Ed:1, IDT) | Головний стандарт TACOMS (тактичної системи зв’язку) | | не діє | |
ДСТУ STANAG 4637:2021 (STANAG 4637 Ed:1, IDT) | Головний стандарт TACOMS (тактичної системи зв’язку) | | не діє | |
ДСТУ ISO 4638:2005 | Матеріали полімерні пористі й чарункові еластичні. Визначання повітропроникності (ISO 4638:1984, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ 4638:2006 | Шрот соняшниковий. Технічні умови | 24 | діє | |
ДСТУ 4639:2006 | Казеїн технічний. Технічні умови | 32 | діє | |
ДСТУ 4640:2006 | Продукти перероблення субтропічних культур. Листя мирта, зизифуса, маслини та фейхоа. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4641:2006 | Консерви. Соуси фруктові з субтропічних плодових культур. Загальні технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4642:2006 | Консерви. Варення з плодів зизифуса. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 4643-2001 | Взуття лите з пластичних мас. Чоботи робочі з полівінілхлориду з підкладкою або без неї. Технічні умови (ISO 4643:1992, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ 4643:2006 | Декстрини. Технічні умови | 16 | діє | |