|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4695:2006 | Борошно кормове з риби, морських ссавців та безхребетних. Метод визначення перекисного числа жиру | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 4695:2008 | Руди залізні - сировина для доменного виробництва. Визначення відновлюваності за індексом швидкості відновлювання (ISO 4695:2007, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ EN 4695:2022 (EN 4695:2017, IDT) | Аерокосмічна серія. Поперечна рульова тяга у комплекті з болтами. Коди складання G, H та K | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 4696-1:2008 | Руди залізні як сировина для доменного виробництва. Визначення індексу руйнування після відновлювання за низької температури статичним методом. Частина 1. Відновлювання з СО, СО<індекс>2, H<індекс>2 та N<індекс>2 (ISO 4696-1:2007, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 4696-2:2015 | Руди залізні як сировина для доменного виробництва. Визначення індексу руйнування після відновлювання за низької температури статичним методом. Частина 2. Відновлювання СО та N2 (ISO 4696-2:2007, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 4696:2006 | Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови | 28 | діє | |
ДСТУ 4697:2006 | Томати консервовані. Загальні технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4698:2006 | Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 4698:2010 | Окатки залізорудні для доменної сировини. Метод визначення індексу вільного набрякання (ISO 4698:2007, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 4699:2006 | Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 4700:2005 | Окатки залізорудні. Метод визначення міцності на стиснення (ISO 4700:1996, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 4700:2006 | Коньяки України. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 4700:2012 | Окатки залізорудні для доменної печі та для сировини прямого відновлювання. Метод визначення міцності на стиснення (ISO 4700:2007, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 4700:2017 (ISO 4700:2015, IDT) | Окатки залізорудні для доменної печі та для сировини прямого відновлювання. Метод визначення міцності на стиснення | відсутній | діє | |
ДСТУ 4701:2006 | Соки плодово-ягідні зброджені. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 4701:2012 | Руди залізні та залізо прямого відновлювання. Визначення гранулометричного складу методом розсіювання (ISO 4701:2008, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 4701:2019 (ISO 4701:2019, IDT) | Руди залізні та залізо прямого відновлювання. Визначення гранулометричного складу методом розсіювання | відсутній | діє | |
ДСТУ 4702:2006 | Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ-П STANAG 4702:2017 (STANAG 4702 Ed:2/AEP-80 Ed. B, IDT) | Вимоги до льотної придатності ґвинтових безпілотних літальних апаратів | | не діє | |
ДСТУ STANAG 4702:2021 (STANAG 4702 Ed:2/AEP-80 Ed. B, IDT) | Вимоги до льотної придатності ґвинтових безпілотних літальних апаратів | | не діє | |