|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 4628-6:2015 | Фарби та лаки. Оцінювання руйнувань лакофарбових покриттів. Визначення кількості, розмірів дефектів та інтенсивності рівномірних змін зовнішнього вигляду. Частина 6. Оцінювання ступеня крейдування методом липкої стрічки (ISO 4628-6:2011, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 4628-7:2015 | Фарби та лаки. Оцінювання руйнувань лакофарбових покриттів. Визначення кількості, розмірів дефектів та інтенсивності однорідних змін зовнішнього вигляду. Частина 7. Оцінювання ступеня крейдування методом використання оксамитової тканини (ISO 4628-7:2003, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 4628-8:2015 | Фарби та лаки. Оцінювання руйнувань лакофарбових покриттів. Визначення кількості, розмірів дефектів та інтенсивності однорідних змін зовнішнього вигляду. Частина 8. Оцінювання ступеня відшарування та корозії навколо надрізу або іншого штучного дефекту (ISO 4628-8:2012, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 4628-10:2015 | Фарби та лаки. Оцінювання руйнувань лакофарбових покриттів. Визначення кількості, розмірів дефектів та інтенсивності однорідних змін зовнішнього вигляду. Частина 10. Оцінювання ступеня ниткоподібної корозії (ISO 4628-10:2003, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 4628:2006 | Цукор пресований. Метод визначення міцності | 8 | діє | |
ДСТУ 4629:2006 | Продукція цукрового виробництва. Метод визначення сапоніну | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 4629:2015 | Плівкоутворювачі для фарб і лаків. Визначення гідроксильного числа. Титриметричний метод (ISO 4629:1996, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ STANAG 4629:2018 (STANAG 4629 Ed:1/AAS3P-01 Ed. 1, IDT) | Настанова з випробування боєприпасів щодо безпечності та експлуатаційної придатності | | не діє | |
ДСТУ ISO 4630-1:2015 | Прозорі рідини. Оцінювання кольору за колірною шкалою Гарднера. Частина 1. Візуальний метод (ISO 4630-1:2004, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 4630-2:2015 | Прозорі рідини. Оцінювання кольору за колірною шкалою Гарднера. Частина 2. Спектрофотометричний метод (ISO 4630-2:2004, IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4630:2006 | Продукція цукрового виробництва. Метод визначення рафінози | 10 | діє | |
ДСТУ 4631:2006 | Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови | 11 | діє | |
ДСТУ 4632:2006 | Нафта. Збирання та підготовляння. Терміни та визначення понять | 70 | діє | |
ДСТУ 4633:2006 | Олії. Методи визначання густини | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 4633:2015 (ISO 4633:2015, IDT) | Гумові ущільнення. Ущільнювальні кільця для водопостачання, дренажних та каналізаційних трубопроводів. Технічні умови для матеріалів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4634:2006 | Концентрати харчові. Сніданки сухі. Пластівці круп’яні. Загальні технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 4635:2006 | Сири плавлені. Загальні технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4636:2006 | Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4637:2006 | Зелень консервована. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ-П STANAG 4637:2017 (STANAG 4637 Ed:1, IDT) | Головний стандарт TACOMS (тактичної системи зв’язку) | | не діє | |