|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4658:2019 | Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови | 35 | діє | |
ДСТУ 4659-1:2006 | Клінічні дослідження медичних виробів для людей. Частина 1. Загальні вимоги (ISO 14155-1:2003, MOD) | | не діє | |
ДСТУ 4659-2:2006 | Клінічні дослідження медичних виробів для людей. Частина 2. Плани клінічного дослідження (ISO 14155-2:2003, MOD) | | не діє | |
ДСТУ 4660:2006 | Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови | | не діє | |
ДСТУ 4660:2017 | Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови | 13 | діє | |
ДСТУ ISO 4661-2:2019 (ISO 4661-2:2018, IDT) | Гума вулканізована. Готування проб та зразків для випробування. Частина 2. Хімічні випробування | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4661:2006 | Молодняк сільськогосподарської птиці ремонтний. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 4662:2006 | Прополіс (бджолиний клей). Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 4662:2019 (ISO 4662:2017, IDT) | Гума вулканізована чи термопластична. Визначення еластичності за відскоком | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 4663:2006 | Алерген сухий очищений із атипових мікобактерій. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4664:2006 | Туберкулін очищений для ссавців у стандартному розчині. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 4665:2006 | Ядро кунжуту смажене. Технічні умови | 14 | діє | |
ДСТУ 4666:2006 | Молочко маточне бджолине. Технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 4667:2006 | Віск бджолиний промисловий. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 4668:2006 | Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ ГОСТ 4668:2011 | Материалы углеродные. Метод измерения удельного электрического сопротивления порошка (ГОСТ 4668-75, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 4669:2006 | Сири напівтверді. Загальні технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 4670:2006 | Продукти з яловичини та свинини варені, копчено-варені. Загальні технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ 4671:2006 | Продукти з яловичини і баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ ISO 4671:2012 | Рукави гумові й пластмасові та рукави складені. Методи вимірювання розмірів рукавів і довжини складених рукавів (ISO 4671:2007, IDT) | 14 | діє | |