|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 4807:2007 | Вина ігристі. Технічні умови | 26 | діє | |
ДСТУ 4808:2007 | Джерела централізованого питного водопостачання. Гігієнічні та екологічні вимоги щодо якості води і правила вибирання | 40 | діє | |
ДСТУ 4809:2007 | Ізольовані проводи та кабелі. Вимоги пожежної безпеки та методи випробування | 19 | діє | |
ДСТУ ASTM D4809:2020 (ASTM D4809-18, IDT) | Палива рідкі. Метод визначення теплоти згоряння рідких вуглеводневих палив у калориметричній бомбі (точний метод) | 20 | діє | |
ДСТУ 4810-1:2007 | Садивний матеріал хмелю. Сортові і садивні якості. Частина 1. Розсадний матеріал хмелю. Технічні умови | 44 | діє | |
ДСТУ 4810-2:2007 | Садивний матеріал хмелю. Сортові і садивні якості. Частина 2. Саджанці хмелю. Технічні умови | 44 | діє | |
ДСТУ 4811:2007 | Насіння олійних культур. Методи визначення вологості | 13 | діє | |
ДСТУ 4812:2007 | Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 4813:2007 | Живці малини. Мікроклональне розмноження. Загальні вимоги | 14 | діє | |
ДСТУ 4814:2007 | Рейки вістрякові типів ОР 50 і ОР 65. Загальні технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 4815:2007 | Вироби кондитерські. Метод визначення етилового спирту | 11 | діє | |
ДСТУ 4816:2007 | Продукти харчові. Методи визначення вмісту загального йоду | 29 | діє | |
ДСТУ 4817:2007 | Діоксид вуглецю газоподібний і скраплений. Технічні умови | 36 | діє | |
ДСТУ 4818:2007 | Бітуми нафтові покрівельні. Технічні умови | 17 | діє | |
ДСТУ 4819:2007 | Обробіток грунту під цукрові буряки передпосівний. Вимоги та методи контролювання | 8 | діє | |
ДСТУ 4820:2007 | Коноплі. Терміни та визначення понять | 39 | діє | |
ДСТУ 4821:2007 | Система розробляння і поставлення продукції на виробництво. Продукція парфумерно-косметична. Основні положення | 16 | діє | |
ДСТУ 4822:2007 | Боби арахісу. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 4823.1:2007 | Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 1. Терміни та визначення понять | 16 | діє | |
ДСТУ 4823.2:2007 | Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги | 15 | діє | |