Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 4853:2007 Пиво. Правила приймання та методи відбирання пробне діє
ДСТУ 4853:2022 Пиво. Правила приймання та методи відбирання пробдіє
ДСТУ 4854:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Визначання масової концентрації зброджуваних вуглеводів фотоелектроколориметричним методомдіє
ДСТУ EN 4855-03:2022 (EN 4855-03:2020, IDT) Аерокосмічна серія. Екоефективність обладнання громадського харчування. Частина 03. Холодильне обладнаннядіє
ДСТУ 4855:2007 Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовиндіє
ДСТУ 4856:2007 Продукція безалкогольної промисловості. Правила приймання та методи відбирання пробне діє
ДСТУ 4856:2022 Продукція безалкогольної промисловості. Правила приймання та методи відбирання пробдіє
ДСТУ 4857:2007 Неруйнівний контроль. Зварні з'єднання устаткування й конструкцій. Метод магнітної пам'яті металу. Загальні вимогидіє
ДСТУ 4858:2007 Напівфабрикати кондитерські. Методи визначення міцності агарових драглівдіє
ДСТУ 4859:2007 Вітроенергетика. Установки електричні вітряні малої потужності. Загальні технічні вимогидіє
ДСТУ 4860:2007 Кислоти жирні соапстоків світлих олій та модифікованих жирів. Технічні умовидіє
ДСТУ 4861:2007 Інформація та документація. Видання. Вихідні відомості (ISO 8:1977, NEQ; ISO 7275:1985, NEQ)діє
ДСТУ 4862:2007 Вироби кондитерські. Метод визначання в'язкості шоколадної і кондитерської глазурі та мас для формуваннядіє
ДСТУ 4863:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Правила приймання та методи відбирання пробдіє
ДСТУ ISO 4863:2009 Муфти пружні. Інформація, яку мають надати користувач і виробник. Вимоги до обсягу (ISO 4863:1984, IDT)діє
ДСТУ 4864:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Методи визначення вологостідіє
ДСТУ 4865:2007 Цукор. Метод визначання крохмалюдіє
ДСТУ 4866:2007/ГОСТ 12572-2007 Цукор. Методи визначення кольоровості і каламутності розчинудіє
ДСТУ ISO 4866:2008 Вібрація та удар механічні. Вібрація будівель. Настанова щодо вимірювання вібрації та оцінювання її впливу на будівлі (ISO 4866:1990, IDT)діє
ДСТУ 4867:2007 Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачаннядіє

сторінки: [1] ... [1420.55] [1421.55] [1422.55] [1423.55] [1424.55] [1425.55] [1426.55] [1427.55] [1428.55] [1429.55] [1430.55] [1431.55] [1432.55] [1433.55] [1434.55] [1435.55] [1436.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)