Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 4809:2007 Ізольовані проводи та кабелі. Вимоги пожежної безпеки та методи випробування 19діє
ДСТУ ASTM D4809:2020 (ASTM D4809-18, IDT) Палива рідкі. Метод визначення теплоти згоряння рідких вуглеводневих палив у калориметричній бомбі (точний метод) 20діє
ДСТУ 4810-1:2007 Садивний матеріал хмелю. Сортові і садивні якості. Частина 1. Розсадний матеріал хмелю. Технічні умови 44діє
ДСТУ 4810-2:2007 Садивний матеріал хмелю. Сортові і садивні якості. Частина 2. Саджанці хмелю. Технічні умови 44діє
ДСТУ 4811:2007 Насіння олійних культур. Методи визначення вологості 10діє
ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови 18діє
ДСТУ 4813:2007 Живці малини. Мікроклональне розмноження. Загальні вимоги 14діє
ДСТУ 4814:2007 Рейки вістрякові типів ОР 50 і ОР 65. Загальні технічні умови 22діє
ДСТУ 4815:2007 Вироби кондитерські. Метод визначення етилового спирту 11діє
ДСТУ 4816:2007 Продукти харчові. Методи визначення вмісту загального йоду 29діє
ДСТУ 4817:2007 Діоксид вуглецю газоподібний і скраплений. Технічні умови 36діє
ДСТУ 4818:2007 Бітуми нафтові покрівельні. Технічні умови 17діє
ДСТУ 4819:2007 Обробіток грунту під цукрові буряки передпосівний. Вимоги та методи контролювання 8діє
ДСТУ 4820:2007 Коноплі. Терміни та визначення понять 39діє
ДСТУ 4821:2007 Система розробляння і поставлення продукції на виробництво. Продукція парфумерно-косметична. Основні положення 16діє
ДСТУ 4822:2007 Боби арахісу. Технічні умови 12діє
ДСТУ 4823.1:2007 Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 1. Терміни та визначення понять 16діє
ДСТУ 4823.2:2007 Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги 15діє
ДСТУ 4824:2007 Боби кормові. Технічні умови 12діє
ДСТУ 4825:2007 Рижій. Технічні умови 12діє

сторінки: [1] ... [1420] [1421] [1422] [1423] [1424] [1425] [1426] [1427] [1428] [1429] [1430] [1431] [1432] [1433] [1434] [1435] [1436] ... [2564]

Всього знайдено: 51277

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)