Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 4886.17:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту марганцюдіє
ДСТУ 4886.18:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту селенудіє
ДСТУ 4886.19:2007 Сіль кухонна. Визначення маси неттодіє
ДСТУ 4886.20:2007 Сіль кухонна. Визначення крупностідіє
ДСТУ 4886.21:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення загальної лужностідіє
ДСТУ 4886.22:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення густинидіє
ДСТУ 4886.23:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення складудіє
ДСТУ 4886.24:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення рНдіє
ДСТУ СТ СЭВ 4887:2009 Казеин технический кислотный. Метод определения массовой доли лактозыне діє
ДСТУ EN ISO 4892-3:2019 (EN ISO 4892-3:2016, IDT; ISO 4892-3:2016, IDT) Пластмаси. Методи випробування на дію лабораторних джерел світла. Частина 3. Флуоресцентні лампи ультрафіолетового випромінюваннядіє
ДСТУ 4893:2007 Радіообладнання цифрової удосконаленої системи безпроводового доступу (DECT). Загальні технічні вимоги (ETSI EN 301 406:2003, MOD)не діє
ДСТУ 4894:2007 Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістамінудіє
ДСТУ ІSO 4895:2007/ГОСТ ИСО 4895-2008 Пластмаси. Рідкі епоксидні смоли. Визначення тенденції до кристалізації (ІSO 4895:1997, IDT) діє
ДСТУ 4895:2008 Риба та рибні продукти. Метод бактеріоскопічного оцінюваннядіє
ДСТУ 4896:2007 Розроблення родовищ нафти та газу. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 4897:2007 Риба та рибні продукти. Ваговий метод визначення жиру в умовах промислудіє
ДСТУ 4898:2007 Консерви. Фрукти протерті або подрібнені. Технічні умовидіє
ДСТУ 4899:2007 Варення. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4900:2007 Джеми. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 4901:2007 Напівфабрикати овочеві пюреподібні швидкозаморожені. Технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1424] [1425] [1426] [1427] [1428] [1429] [1430] [1431] [1432] [1433] [1434] [1435] [1436] [1437] [1438] [1439] [1440] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)