Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ ISO 5518:2014 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту бензойної кислоти. Спектрофотометричний метод (ISO 5518:2007, IDT)діє
ДСТУ ISO 5520:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи (ISO 5520:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5521:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Якісний метод виявлення сірчистого ангідриду (ISO 5521:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5522:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення загального вмісту сірчистого ангідриду (ISO 5522:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5523:2007 Продукти плодоовочеві рідинні. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом (ISO 5523:1981, IDT)діє
ДСТУ ISO 5524-2002 Томати. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 5524:1991, IDT)діє
ДСТУ ISO 5525-2002 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT)діє
ДСТУ EN ISO 5526:2019 (EN ISO 5526:2013, IDT; ISO 5526:2013, IDT) Зернові, бобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатурадіє
ДСТУ ISO 5529:2014 Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені (ISO 5529:2007, IDT)діє
ДСТУ ГОСТ 5530:2009 Тканини пакувальні та технічної призначеності з луб'яних волокон. Загальні технічні умови (ГОСТ 5530-2004, IDT)діє
ДСТУ ISO 5531:2004 Борошно пшеничне. Визначення сирої клейковини (ISO 5531:1978, IDT)не діє
ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004, IDF 4:2004, IDT)не діє
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 Продукти молочні жирні. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера (ISO 5536:2002/IDF 23:2002, IDT)діє
ДСТУ ISO 5538:2004 Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT)діє
ДСТУ ISO 5543:2005 Казеїни та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 5543:1986, IDT) діє
ДСТУ ISO 5544:2014 Казеїни. Методика визначення масової частки “зв’язаної золи”. Контрольний метод (ISO 5544:1978, IDT)діє
ДСТУ ISO 5545/IDF 90:2015 Казеїни сичужні та казеїнати. Визначення масової частки золи. Контрольний метод (ISO 5545:2008 (IDF 90:2008, IDT)діє
ДСТУ ISO 5546:2005 Казеїн та казеїнати. Визначення рН (контрольний метод)(ISO 5546:1979, IDT) діє
ДСТУ ISO 5547:2014 Казеїни. Визначання вільної кислотності. Контрольний метод (ISO 5547:1978, IDT)діє
ДСТУ ISO 5548/IDF 106:2014 Казеїни та казеїнати. Визначення масової частки лактози фотометричним методом (ISO 5548:2004/IDF 106:2004, IDT)діє

сторінки: [1] ... [1447] [1448] [1449] [1450] [1451] [1452] [1453] [1454] [1455] [1456] [1457] [1458] [1459] [1460] [1461] [1462] [1463] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)