Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ ISO 5524-2002 Томати. Настанови щодо зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 5524:1991, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 5525-2002 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) 8діє
ДСТУ EN ISO 5526:2019 (EN ISO 5526:2013, IDT; ISO 5526:2013, IDT) Зернові, бобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатура відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 5529:2014 Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені (ISO 5529:2007, IDT) 14діє
ДСТУ ГОСТ 5530:2009 Тканини пакувальні та технічної призначеності з луб'яних волокон. Загальні технічні умови (ГОСТ 5530-2004, IDT) 14діє
ДСТУ ISO 5531:2004 Борошно пшеничне. Визначення сирої клейковини (ISO 5531:1978, IDT) не діє
ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004, IDF 4:2004, IDT) 10не діє
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 Продукти молочні жирні. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера (ISO 5536:2002/IDF 23:2002, IDT) 10діє
ДСТУ ISO 5538:2004 Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT) 22діє
ДСТУ ISO 5543:2005 Казеїни та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 5543:1986, IDT) 16діє
ДСТУ ISO 5544:2014 Казеїни. Методика визначення масової частки “зв’язаної золи”. Контрольний метод (ISO 5544:1978, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 5545/IDF 90:2015 Казеїни сичужні та казеїнати. Визначення масової частки золи. Контрольний метод (ISO 5545:2008 (IDF 90:2008, IDT) відсутнійдіє
ДСТУ ISO 5546:2005 Казеїн та казеїнати. Визначення рН (контрольний метод)(ISO 5546:1979, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 5547:2014 Казеїни. Визначання вільної кислотності. Контрольний метод (ISO 5547:1978, IDT) 10діє
ДСТУ ISO 5548/IDF 106:2014 Казеїни та казеїнати. Визначення масової частки лактози фотометричним методом (ISO 5548:2004/IDF 106:2004, IDT) 10діє
ДСТУ ISO 5549:2014 Казеїни та казеїнати. Контрольний метод визначення масової частки білка (ISO 5549:1978, IDT) 10не діє
ДСТУ ISO 5550/IDF 78:2014 Казеїни та казеїнати. Контрольний метод визначення масової частки вологи (ISO 5550:2006/IDF 78:2006, IDT) 11діє
ДСТУ ISO 5553:2005 М’ясо та м’ясопродукти. Виявлення поліфосфатів (ISO 5553:1980, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 5554:2005 Продукти м’ясні. Метод визначення вмісту крохмалю (контрольний метод)(ISO 5554:1978, IDT) 12діє
ДСТУ ISO 5555:2003 Жири та олії тваринні і рослинні. Відбір проб (ISO 5555:1991, IDT) не діє

сторінки: [1] ... [1448] [1449] [1450] [1451] [1452] [1453] [1454] [1455] [1456] [1457] [1458] [1459] [1460] [1461] [1462] [1463] [1464] ... [2564]

Всього знайдено: 51279

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)