Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ CEN ISO/TR 6026:2024 (CEN ISO/TR 6026:2022, IDT; ISO/TR 6026:2022, IDT) Електронний збір платежів. Попереднє дослідження з використання інформації про номерні знаки транспортних засобів та технологій автоматичного розпізнавання номерних знаків (ANPR)діє
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умовидіє
ДСТУ 6030:2008 М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умовидіє
ДСТУ 6031:2008 Казеїн харчовий. Технічні умовидіє
ДСТУ 6032:2008 Олії. Переробляння. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 6033:2008 Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6034:2008 Препарати ветеринарні біологічні. Сік шлунковий натуральний коней. Технічні умовидіє
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умовидіє
ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6037:2008 Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6038:2008 Напої на основі вина. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6039:2008 Вина, коньяки України, напої. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тарудіє
ДСТУ 6040:2008 Продукція виноробна. Правила приймання та методи відбирання пробдіє
ДСТУ 6041:2008 Спирти етилові з виноградної сировини. Технічні умовидіє
ДСТУ 6042:2008 Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinumдіє
ДСТУ 6043:2008 Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6044:2008 Метрологія. Міжповірочний інтервал засобів вимірювальної техніки. Основні положення і вимоги до установленнядіє
ДСТУ 6045:2008 Фрукти, овочі та продукти переробляння, консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Метод визначання рНдіє
ДСТУ 6046:2008 Малеїн. Технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1459] [1460] [1461] [1462] [1463] [1464] [1465] [1466] [1467] [1468] [1469] [1470] [1471] [1472] [1473] [1474] [1475] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)