Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 6069:2008 Середовища вірусологічні. Середовище 199. Методи виготовлення та контролювання 18діє
ДСТУ ISO 6070:2008 Столи допоміжні для віброзбудників. Методи описання характеристик устатковання (ISO 6070:1981, IDT) 16діє
ДСТУ 6070:2008 Гербологія. Терміни та визначення понять 34діє
ДСТУ 6071:2009 Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показників 10діє
ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови 24діє
ДСТУ 6073:2009 Консерви. Соуси, кетчупи, приправи. Терміни та визначення понять 12діє
ДСТУ 6074:2009 Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови 17діє
ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови 22діє
ДСТУ 6076:2009 Ялинки і гілки новорічні. Технічні умови 12діє
ДСТУ 6077:2009 Шкурки вовка невичинені. Технічні умови 10діє
ДСТУ 6078:2009 Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики лептоспірозу 30діє
ДСТУ ISO 6079:2009 Чай швидкорозчинний гранульований. Технічні умови (ISO 6079:1990, IDT) 6діє
ДСТУ 6079:2009 Препарати ветеринарні імунологічні. Вакцина жива суха проти бешихи свиней. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6080:2009 Препарати ветеринарні. Методи оцінювання нешкідливості вакцин за показниками оксидантно-антиоксидантного гомеостазу організму відсутнійдіє
ДСТУ 6081:2009 Паливо моторне. Ефіри метилові жирних кислот олій і жирів для дизельних двигунів. Технічні вимоги 16діє
ДСТУ 6082:2009 Молоко та молочні продукти. Методи визначання густини 19діє
ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначання чистоти 10діє
ДСТУ 6084:2009 Консерви гомогенізовані для дитячого харчування. Метод визначання якості подрібнення 15діє
ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6086:2009 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови 16діє

сторінки: [1] ... [1462] [1463] [1464] [1465] [1466] [1467] [1468] [1469] [1470] [1471] [1472] [1473] [1474] [1475] [1476] [1477] [1478] ... [2564]

Всього знайдено: 51279

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)