|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 8503-5:2015 | Підготовка сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Характеристики шорсткості сталевих поверхонь після струминного очищення. Частина 5. Визначення профілю поверхні методом відбитку на стрічці (ISO 8503-5:2003, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 8503:2015 | Льон-кучерявець. Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8504-1:2015 | Підготовка сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Методи підготовки поверхні. Частина 1. Загальні принципи (ISO 8504-1:2000, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 8504-1:2020 (ISO 8504-1:2019, IDT) | Готування сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Методи готування поверхні. Частина 1. Загальні принципи | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 8504-2:2015 | Підготовка сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Методи підготовки поверхні. Частина 2. Абразивоструминне очищення (ISO 8504-2:2000, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 8504-2:2020 (ISO 8504-2:2019, IDT) | Готування сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Методи готування поверхні. Частина 2. Абразивоструминне очищення | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 8504-3:2015 | Підготовка сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Методи підготовки поверхні. Частина 3. Очищення ручними або електричними інструментами (ISO 8504-3:1993, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 8504-3:2020 (ISO 8504-3:2018, IDT) | Готування сталевих поверхонь перед нанесенням фарб і подібної продукції. Методи готування поверхні. Частина 3. Очищення ручними або електричними інструментами | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 8504:2015 | Мак олійний. Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ 8505:2015 | Сафлор. Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ 8506:2015 | Суданська трава. Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ 8507:2015 | Фенхель. Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ 8508:2015 | Цибулини цибулі шалот. Сортові та посівні якості. Технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ 8509:2015 | Огірки солені. Технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ 8510:2015 | Картопля. Вирощування в умовах краплинного зрошування. Загальні вимоги | 9 | діє | |
ДСТУ 8511:2015 | Гриби глива. Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ 8512:2015 | Соняшник. Метод визначення технічної стиглості за масою сухої речовини в насінні | відсутній | діє | |
ДСТУ 8513:2015 | Землі осушувальні. Терміни та визначення понять | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8514-1:2010 | Мікрографія. Контролювання якості мікроформ виводу даних з комп'ютерів літерно-цифрових. Частина 1. Характеристики тест-слайда та тестових даних (ISO 8514-1:2000, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 8514:2015 | Премікси. Визначення вітаміну В3 методом спектрометрії | відсутній | діє | |