|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 8547:2015 | Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 8548-1:2020 (ІSO 8548-1:1989, IDT) | Протезування та ортезування. Дефекти кінцівок. Частина 1. Метод описування вроджених дефектів кінцівок | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8548-2:2020 (ІSO 8548-2:1993, IDT) | Протезування та ортезування. Дефекти кінцівок. Частина 2. Метод описування кукс нижніх кінцівок | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8548-3:2020 (ІSO 8548-3:1993, IDT) | Протезування та ортезування. Дефекти кінцівок. Частина 3. Метод описування кукс верхніх кінцівок | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8548-4:2020 (ІSO 8548-4:1998, IDT) | Протезування та ортезування. Дефекти кінцівок. Частина 4. Описування причин, що призводять до ампутації | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8548-5:2020 (ІSO 8548-5:2003, IDT) | Протезування та ортезування. Дефекти кінцівок. Частина 5. Описування клінічного стану особи
з ампутаційним дефектом | відсутній | діє | |
ДСТУ 8548:2015 | Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 8549-1:2019 (ISO 8549-1:1989, IDT) | Протезування та ортезування. Словник термінів. Частина 1. Основні терміни стосовно зовнішніх протезів кінцівок та ортезів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 8549-2:2019 (ISO 8549-2:1989, IDT) | Протезування та ортезування. Словник термінів. Частина 2. Терміни стосовно зовнішніх протезів кінцівок та користувачів цих протезів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 8549-3:2019 (ISO 8549-3:1989, IDT) | Протезування та ортезування. Словник термінів. Частина 3. Терміни стосовно зовнішніх ортезів | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 8549-4:2019 (ISO 8549-4:2014, IDT) | Протезування та ортезування. Словник термінів. Частина 4. Терміни стосовно ампутації кінцівок | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 8549:2015 | Напої із сироватки. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ-ЗТ ISO/TR 8550-1:2009 | Статистичний контроль. Настанови щодо вибирання та використання систем вибіркового приймального контролю для перевірянні окремих предметів у партіях. Частина 1. Контроль вибірковий приймальний (ISO/TR 8550-1:2007, IDT) | 39 | діє | |
ДСТУ-ЗТ ISO/TR 8550-2:2009 | Статистичний контроль. Настанови щодо вибирання та використання систем вибіркового приймального контролю для перевіряння окремих предметів у партіях. Частина 2. Контроль вибірковий за якісною ознакою (ISO/TR 8550-2:2007, IDT) | 18 | діє | |
ДСТУ-ЗТ ISO/TR 8550-3:2009 | Статистичний контроль. Настанови щодо вибирання та використання систем вибіркового приймального контролю для перевірянні окремих предметів у партіях. Частина 3. Контроль вибірковий за кількісною ознакою (ISO/TR 8550-3:2007, IDT) | 40 | діє | |
ДСТУ ISO/TR 8550:2004 | Статистичний контроль. Настанови щодо вибору системи, схеми або плану вибіркового приймального контролю для окремих виробів у партіях (ISO/TR 8550:1994, IDT) | | не діє | |
ДСТУ 8550:2015 | Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом | 12 | діє | |
ДСТУ 8551:2015 | Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 8551:2017 (ISO 8551:2003, IDT) | Протезування та ортезування. Функційні недоліки. Опис особи, якій призначають ортез, клінічні цілі лікування та функційні вимоги до ортеза | відсутній | діє | |
ДСТУ 8552:2015 | Молоко та молочні продукти. Методи визначання вологи та сухої речовини | 16 | діє | |