Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 8560:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Метод визначення вмісту йоду 13діє
ДСТУ EN ISO 8560:2018 (EN ISO 8560:1999, IDT; ISO 8560:1986, IDT) Кресленики технічні. Кресленики будівельні. Подання модульних розмірів, ліній та сіток відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ 8561:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту вітаміну Е методом рідинної хроматографії високороздільної здатності. Вимірювання α-, β-, γ-, δ- токоферолів відсутнійдіє
ДСТУ 8562:2015 Маточники та садивний матеріал винограду. Методи виявлення збудників вірусних хвороб та бактеріального раку 23діє
ДСТУ ISO 8563:2012 Пропілен та бутадієн для промислового використання. Відбирання проб рідкої фази (ISO 8563:1987, IDT) 11діє
ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників 13діє
ДСТУ 8564:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Методи визначання вмісту органічних кислот 11діє
ДСТУ 8565:2015 Тваринництво. Свині. Методи отримання та зберігання антиеритроцитарних імунодіагностикумів для ідентифікації свиней за поліморфними системами груп крові відсутнійдіє
ДСТУ 8566:2015 Продукти харчові з картоплі. Приймання, готування проб і методи випробування 14діє
ДСТУ 8567:2015 Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання проб 12діє
ДСТУ ISO 8568:2008 Удар механічний. Машини випробувальні. Характеристики та експлуатаційні параметри (ISO 8568:2007, IDT) 23діє
ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання 13діє
ДСТУ ISO 8569:2008 Вібрація та удар механічні. Вимірювання та оцінювання впливу вібрації і удару на чутливе устатковання в будівлях (ISO 8569:1996, IDT) 12діє
ДСТУ 8569:2015 Ветеринарна медицина. Метод віруснейтралізації антирабічними флуоресціювальними антитілами відсутнійдіє
ДСТУ 8570:2015 Корми рослинні. Методи визначення розчинності та розщеплення сирого протеїну 11діє
ДСТУ 8571:2015 Актинідія свіжа. Технічні умови відсутнійдіє
ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умови 11діє
ДСТУ ГОСТ ИСО 8573-3:2013 Стиснене повітря. Частина 3. Методи контролювання вологості (ГОСТ ИСО 8573-3-2006, IDT; ISO 8573-3-1999, IDT) 20діє
ДСТУ ГОСТ ИСО 8573-5:2013 Стиснене повітря. Частина 5. Методи контролювання вмісту парів оливи та органічних розчинників (ГОСТ ИСО 8573-5-2006, IDT; ISO 8573-5-2001, IDT) 16діє
ДСТУ 8573:2015 Консерви молочні. Метод визначення в’язкості 9діє

сторінки: [1] ... [1599.55] [1600.55] [1601.55] [1602.55] [1603.55] [1604.55] [1605.55] [1606.55] [1607.55] [1608.55] [1609.55] [1610.55] [1611.55] [1612.55] [1613.55] [1614.55] [1615.55] ... [2578]

Всього знайдено: 51547

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)