Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 8560:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Метод визначення вмісту йодудіє
ДСТУ EN ISO 8560:2018 (EN ISO 8560:1999, IDT; ISO 8560:1986, IDT) Кресленики технічні. Кресленики будівельні. Подання модульних розмірів, ліній та сітокдіє
ДСТУ 8561:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту вітаміну Е методом рідинної хроматографії високороздільної здатності. Вимірювання α-, β-, γ-, δ- токоферолівдіє
ДСТУ 8562:2015 Маточники та садивний матеріал винограду. Методи виявлення збудників вірусних хвороб та бактеріального ракудіє
ДСТУ ISO 8563:2012 Пропілен та бутадієн для промислового використання. Відбирання проб рідкої фази (ISO 8563:1987, IDT)діє
ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показниківдіє
ДСТУ 8564:2015 Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Методи визначання вмісту органічних кислотдіє
ДСТУ 8565:2015 Тваринництво. Свині. Методи отримання та зберігання антиеритроцитарних імунодіагностикумів для ідентифікації свиней за поліморфними системами груп кровідіє
ДСТУ 8566:2015 Продукти харчові з картоплі. Приймання, готування проб і методи випробуваннядіє
ДСТУ 8567:2015 Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання пробдіє
ДСТУ ISO 8568:2008 Удар механічний. Машини випробувальні. Характеристики та експлуатаційні параметри (ISO 8568:2007, IDT)діє
ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберіганнядіє
ДСТУ ISO 8569:2008 Вібрація та удар механічні. Вимірювання та оцінювання впливу вібрації і удару на чутливе устатковання в будівлях (ISO 8569:1996, IDT)діє
ДСТУ 8569:2015 Ветеринарна медицина. Метод віруснейтралізації антирабічними флуоресціювальними антитіламидіє
ДСТУ 8570:2015 Корми рослинні. Методи визначення розчинності та розщеплення сирого протеїнудіє
ДСТУ 8571:2015 Актинідія свіжа. Технічні умовидіє
ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умовидіє
ДСТУ ГОСТ ИСО 8573-3:2013 Стиснене повітря. Частина 3. Методи контролювання вологості (ГОСТ ИСО 8573-3-2006, IDT; ISO 8573-3-1999, IDT)діє
ДСТУ ГОСТ ИСО 8573-5:2013 Стиснене повітря. Частина 5. Методи контролювання вмісту парів оливи та органічних розчинників (ГОСТ ИСО 8573-5-2006, IDT; ISO 8573-5-2001, IDT)діє
ДСТУ 8573:2015 Консерви молочні. Метод визначення в’язкостідіє

сторінки: [1] ... [1600.55] [1601.55] [1602.55] [1603.55] [1604.55] [1605.55] [1606.55] [1607.55] [1608.55] [1609.55] [1610.55] [1611.55] [1612.55] [1613.55] [1614.55] [1615.55] [1616.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)