|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 8677:2016 | Корм для тварин. Фермент глюкоамілаза Г3х. Технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ 8678:2016 | Ветеринарія. Молекулярна діагностика. Метод рестрикційно-ензимного аналізування | відсутній | діє | |
ДСТУ 8679:2016 | Ветеринарна імунологія. Терміни та визначення понять | відсутній | діє | |
ДСТУ 8680:2016 | Птиця сільськогосподарська. Методи лабораторної діагностики колібактеріозу | 34 | діє | |
ДСТУ ISO 8681:2002 | Нафтопродукти та матеріали мастильні. Загальна класифікація. Позначання класів (ISO 8681:1986, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 8681:2016 | Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики хвороби Тешена | 11 | діє | |
ДСТУ ISO 8682:2006 | Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ 8682:2016 | Препарати ветеринарні імунобіологічні. Сироватка специфічна до збудників бешихи свиней. Технічні вимоги та методи контролювання | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8683-2001 | Салат латук. Настанови щодо попереднього охолоджування та транспортування в охолодженому станi (ISO 8683:1988, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 8683:2016 | Препарати ветеринарні імунобіологічні. Антиген та антисироватка для діагностики інфекційної анемії коней. Технічні вимоги та методи контролювання | відсутній | діє | |
ДСТУ 8684:2016 | Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування | 14 | діє | |
ДСТУ 8685:2016 | Ветеринарна генетика. Терміни та визначення понять | відсутній | діє | |
ДСТУ 8686.1:2016 | Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива | 21 | діє | |
ДСТУ 8686.2:2016 | Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке | 16 | діє | |
ДСТУ 8687:2016 | Цибуля багаторічна (цибуля батун, багатоярусна, цибуля слизун, запашна). Технологія вирощування. Загальні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ 8688:2016 | Горох-лопатка. Технічні умови | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8689-2:2015 | Якість води. Біологічна класифікація річок. Частина 2. Настанови щодо подання даних біологічної якості під час спостерігання за донними м акробезхребегі і и м и (ISO 8689-2:2000, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 8689:2016 | Дизайн і ергономіка. Вимикачі й перемикачі типу «Тумблер». Загальні ергономічні вимоги | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 8690:2012 | Дезактивація забруднених радіоактивністю поверхонь. Метод випробування та оцінювання легкості дезактивації (ISO 8690:1988, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 8690:2016 | Дизайн і ергономіка. Органи керування виробничим устаткованням. Загальні ергономічні вимоги | відсутній | діє | |