|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 6021:2008 | Смушок невичинений. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 6022-95 (ГОСТ 30362.1-96) (ISO 6022:1981) | Гідроприводи об'ємні. Гідроциліндри з однобічним штоком на номінальний тиск 25 МПа. Приєднувальні розміри | | не діє | |
ДСТУ ISO 6022:2008 | Гідроприводи об'ємні. Приєднувальні розміри для гідроциліндрів з однобічним штоком на 25 Мпа (250 бар) (ISO 6022:2006, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ 6022:2008 | Каракуль чистопородний чорний невичинений. Технічні умови | 19 | діє | |
ДСТУ 6023:2008 | Шкурки ягнят і козенят невичинені. Технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 6024:2008 | Кислоти жирні пальмового стеарину. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ ГОСТ 6024:2009 (ИСО 5019-3-84) | Изделия огнеупорные динасовые и шамотные для кладки мартеновских печей. Форма и размеры (ГОСТ 6024-75 (ИСО 5019-3-84), IDT) | | не діє | |
ДСТУ 6025:2008 | Риба солена. Технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ 6026:2008/ГОСТ 26877-2008 | Металопродукція. Методи вимірювання відхилів форми | 47 | діє | |
ДСТУ CEN ISO/TR 6026:2024 (CEN ISO/TR 6026:2022, IDT; ISO/TR 6026:2022, IDT) | Електронний збір платежів. Попереднє дослідження з використання інформації про номерні знаки транспортних засобів та технологій автоматичного розпізнавання номерних знаків (ANPR) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ 6028:2008 | Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови | 24 | діє | |
ДСТУ 6029:2008 | Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови | 24 | діє | |
ДСТУ 6030:2008 | М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 6031:2008 | Казеїн харчовий. Технічні умови | 28 | діє | |
ДСТУ 6032:2008 | Олії. Переробляння. Терміни та визначення понять | 28 | діє | |
ДСТУ 6033:2008 | Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 6034:2008 | Препарати ветеринарні біологічні. Сік шлунковий натуральний коней. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 6035:2008 | Вермути. Технічні умови | 21 | діє | |
ДСТУ 6036:2008 | Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови | 15 | діє | |
ДСТУ 6037:2008 | Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умови | 19 | діє | |