Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 6020:2008 Сочевиця. Технічні умовидіє
ДСТУ 6021:2008 Смушок невичинений. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 6022-95 (ГОСТ 30362.1-96) (ISO 6022:1981) Гідроприводи об'ємні. Гідроциліндри з однобічним штоком на номінальний тиск 25 МПа. Приєднувальні розмірине діє
ДСТУ ISO 6022:2008 Гідроприводи об'ємні. Приєднувальні розміри для гідроциліндрів з однобічним штоком на 25 Мпа (250 бар) (ISO 6022:2006, IDT)діє
ДСТУ 6022:2008 Каракуль чистопородний чорний невичинений. Технічні умовидіє
ДСТУ 6023:2008 Шкурки ягнят і козенят невичинені. Технічні умовидіє
ДСТУ 6024:2008 Кислоти жирні пальмового стеарину. Технічні умовидіє
ДСТУ ГОСТ 6024:2009 (ИСО 5019-3-84) Изделия огнеупорные динасовые и шамотные для кладки мартеновских печей. Форма и размеры (ГОСТ 6024-75 (ИСО 5019-3-84), IDT)не діє
ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умовидіє
ДСТУ 6026:2008/ГОСТ 26877-2008 Металопродукція. Методи вимірювання відхилів формидіє
ДСТУ CEN ISO/TR 6026:2024 (CEN ISO/TR 6026:2022, IDT; ISO/TR 6026:2022, IDT) Електронний збір платежів. Попереднє дослідження з використання інформації про номерні знаки транспортних засобів та технологій автоматичного розпізнавання номерних знаків (ANPR)діє
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умовидіє
ДСТУ 6030:2008 М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умовидіє
ДСТУ 6031:2008 Казеїн харчовий. Технічні умовидіє
ДСТУ 6032:2008 Олії. Переробляння. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 6033:2008 Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умовидіє
ДСТУ 6034:2008 Препарати ветеринарні біологічні. Сік шлунковий натуральний коней. Технічні умовидіє
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умовидіє
ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1458.55] [1459.55] [1460.55] [1461.55] [1462.55] [1463.55] [1464.55] [1465.55] [1466.55] [1467.55] [1468.55] [1469.55] [1470.55] [1471.55] [1472.55] [1473.55] [1474.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)