Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ ISO 6058:2003 Якість води. Визначання кальцію. Титрометричний метод із застосовуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти (ISO 6058:1984, IDT) 10діє
ДСТУ 6058:2008 Буряки цукрові. Методи визначання ураженості хворобами 10діє
ДСТУ ISO 6059:2003 Якість води. Визначання сумарного вмісту кальцію та магнію. Титрометричний метод із застосовуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти (ISO 6059:1984, IDT) 10діє
ДСТУ 6059:2008 Буряки цукрові. Методи визначання ефективності дії фунгіцидів проти хвороб та інсектицидів проти шкідників після обприскування 10діє
ДСТУ ISO 6060:2003 Якість води. Визначання хімічної потреби в кисні (ISO 6060:1989, IDT) 10діє
ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови 18діє
ДСТУ 6061:2008 Ветеринарна медицина. Лабораторна діагностика. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізу 10діє
ДСТУ 6062:2008 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин 18діє
ДСТУ 6063:2008 Консерви молочні. Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6064:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6065:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто 8діє
ДСТУ 6067:2008 Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнта термостійкості 8діє
ДСТУ 6068:2008 Насіння соняшнику. Сортові та посівні якості. Технічні умови 12діє
ДСТУ 6069:2008 Середовища вірусологічні. Середовище 199. Методи виготовлення та контролювання 18діє
ДСТУ ISO 6070:2008 Столи допоміжні для віброзбудників. Методи описання характеристик устатковання (ISO 6070:1981, IDT) 16діє
ДСТУ 6070:2008 Гербологія. Терміни та визначення понять 34діє
ДСТУ 6071:2009 Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показників 10діє
ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови 24діє
ДСТУ 6073:2009 Консерви. Соуси, кетчупи, приправи. Терміни та визначення понять 12діє

сторінки: [1] ... [1460.55] [1461.55] [1462.55] [1463.55] [1464.55] [1465.55] [1466.55] [1467.55] [1468.55] [1469.55] [1470.55] [1471.55] [1472.55] [1473.55] [1474.55] [1475.55] [1476.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51341

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)