|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 6058:2003 | Якість води. Визначання кальцію. Титрометричний метод із застосовуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти (ISO 6058:1984, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 6058:2008 | Буряки цукрові. Методи визначання ураженості хворобами | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6059:2003 | Якість води. Визначання сумарного вмісту кальцію та магнію. Титрометричний метод із застосовуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти (ISO 6059:1984, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 6059:2008 | Буряки цукрові. Методи визначання ефективності дії фунгіцидів проти хвороб та інсектицидів проти шкідників після обприскування | 10 | діє | |
ДСТУ ISO 6060:2003 | Якість води. Визначання хімічної потреби в кисні (ISO 6060:1989, IDT) | 10 | діє | |
ДСТУ 6060:2008 | Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 6061:2008 | Ветеринарна медицина. Лабораторна діагностика. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізу | 10 | діє | |
ДСТУ 6062:2008 | Фрукти, овочі та продукти переробляння. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин | 18 | діє | |
ДСТУ 6063:2008 | Консерви молочні. Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6064:2008 | Консерви молочні. Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6065:2008 | Консерви молочні. Вершки згущені з цукром. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6066:2008 | Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто | 8 | діє | |
ДСТУ 6067:2008 | Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнта термостійкості | 8 | діє | |
ДСТУ 6068:2008 | Насіння соняшнику. Сортові та посівні якості. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 6069:2008 | Середовища вірусологічні. Середовище 199. Методи виготовлення та контролювання | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 6070:2008 | Столи допоміжні для віброзбудників. Методи описання характеристик устатковання (ISO 6070:1981, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ 6070:2008 | Гербологія. Терміни та визначення понять | 34 | діє | |
ДСТУ 6071:2009 | Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показників | 10 | діє | |
ДСТУ 6072:2009 | Повидло. Загальні технічні умови | 24 | діє | |
ДСТУ 6073:2009 | Консерви. Соуси, кетчупи, приправи. Терміни та визначення понять | 12 | діє | |