Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 6057:2008 Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості бурякової нематодидіє
ДСТУ ISO 6058:2003 Якість води. Визначання кальцію. Титрометричний метод із застосовуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти (ISO 6058:1984, IDT)діє
ДСТУ 6058:2008 Буряки цукрові. Методи визначання ураженості хворобамидіє
ДСТУ ISO 6059:2003 Якість води. Визначання сумарного вмісту кальцію та магнію. Титрометричний метод із застосовуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти (ISO 6059:1984, IDT)діє
ДСТУ 6059:2008 Буряки цукрові. Методи визначання ефективності дії фунгіцидів проти хвороб та інсектицидів проти шкідників після обприскуваннядіє
ДСТУ ISO 6060:2003 Якість води. Визначання хімічної потреби в кисні (ISO 6060:1989, IDT)діє
ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умовидіє
ДСТУ 6061:2008 Ветеринарна медицина. Лабораторна діагностика. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізудіє
ДСТУ 6062:2008 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовиндіє
ДСТУ 6063:2008 Консерви молочні. Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умовидіє
ДСТУ 6064:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умовидіє
ДСТУ 6065:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром. Технічні умовидіє
ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси неттодіє
ДСТУ 6067:2008 Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнта термостійкостідіє
ДСТУ 6068:2008 Насіння соняшнику. Сортові та посівні якості. Технічні умовидіє
ДСТУ 6069:2008 Середовища вірусологічні. Середовище 199. Методи виготовлення та контролюваннядіє
ДСТУ ISO 6070:2008 Столи допоміжні для віброзбудників. Методи описання характеристик устатковання (ISO 6070:1981, IDT)діє
ДСТУ 6070:2008 Гербологія. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 6071:2009 Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показниківдіє
ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умовидіє

сторінки: [1] ... [1460.55] [1461.55] [1462.55] [1463.55] [1464.55] [1465.55] [1466.55] [1467.55] [1468.55] [1469.55] [1470.55] [1471.55] [1472.55] [1473.55] [1474.55] [1475.55] [1476.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)