Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ 6074:2009 Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови 17діє
ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови 22діє
ДСТУ 6076:2009 Ялинки і гілки новорічні. Технічні умови 12діє
ДСТУ 6077:2009 Шкурки вовка невичинені. Технічні умови 10діє
ДСТУ 6078:2009 Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики лептоспірозу 30діє
ДСТУ ISO 6079:2009 Чай швидкорозчинний гранульований. Технічні умови (ISO 6079:1990, IDT) 6діє
ДСТУ 6079:2009 Препарати ветеринарні імунологічні. Вакцина жива суха проти бешихи свиней. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6080:2009 Препарати ветеринарні. Методи оцінювання нешкідливості вакцин за показниками оксидантно-антиоксидантного гомеостазу організму відсутнійдіє
ДСТУ 6081:2009 Паливо моторне. Ефіри метилові жирних кислот олій і жирів для дизельних двигунів. Технічні вимоги 16діє
ДСТУ 6082:2009 Молоко та молочні продукти. Методи визначання густини 19діє
ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначання чистоти 10діє
ДСТУ 6084:2009 Консерви гомогенізовані для дитячого харчування. Метод визначання якості подрібнення 15діє
ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6086:2009 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови 16діє
ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови 18діє
ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умови 31діє
ДСТУ 6089:2009 Повітря робочої зони. Метод визначання вмісту ризобій 10діє
ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови 20діє
ДСТУ ISO 6091:2007 Молоко сухе. Визначання титрованої кислотності (контрольний метод) (ISO 6091:1980, IDT) 8діє
ДСТУ 6091:2009 Лангусти заморожені. Технічні умови 18діє

сторінки: [1] ... [1461.55] [1462.55] [1463.55] [1464.55] [1465.55] [1466.55] [1467.55] [1468.55] [1469.55] [1470.55] [1471.55] [1472.55] [1473.55] [1474.55] [1475.55] [1476.55] [1477.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51341

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)