Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндстанпримітка
ДСТУ 6073:2009 Консерви. Соуси, кетчупи, приправи. Терміни та визначення понятьдіє
ДСТУ 6074:2009 Консерви. Квасоля консервована. Технічні умовидіє
ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умовидіє
ДСТУ 6076:2009 Ялинки і гілки новорічні. Технічні умовидіє
ДСТУ 6077:2009 Шкурки вовка невичинені. Технічні умовидіє
ДСТУ 6078:2009 Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики лептоспірозудіє
ДСТУ ISO 6079:2009 Чай швидкорозчинний гранульований. Технічні умови (ISO 6079:1990, IDT)діє
ДСТУ 6079:2009 Препарати ветеринарні імунологічні. Вакцина жива суха проти бешихи свиней. Технічні умовидіє
ДСТУ 6080:2009 Препарати ветеринарні. Методи оцінювання нешкідливості вакцин за показниками оксидантно-антиоксидантного гомеостазу організмудіє
ДСТУ 6081:2009 Паливо моторне. Ефіри метилові жирних кислот олій і жирів для дизельних двигунів. Технічні вимогидіє
ДСТУ 6082:2009 Молоко та молочні продукти. Методи визначання густинидіє
ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначання чистотидіє
ДСТУ 6084:2009 Консерви гомогенізовані для дитячого харчування. Метод визначання якості подрібненнядіє
ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умовидіє
ДСТУ 6086:2009 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умовидіє
ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умовидіє
ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умовидіє
ДСТУ 6089:2009 Повітря робочої зони. Метод визначання вмісту ризобійдіє
ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умовидіє
ДСТУ ISO 6091:2007 Молоко сухе. Визначання титрованої кислотності (контрольний метод) (ISO 6091:1980, IDT)діє

сторінки: [1] ... [1461.55] [1462.55] [1463.55] [1464.55] [1465.55] [1466.55] [1467.55] [1468.55] [1469.55] [1470.55] [1471.55] [1472.55] [1473.55] [1474.55] [1475.55] [1476.55] [1477.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51340

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)