|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ 6074:2009 | Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови | 17 | діє | |
ДСТУ 6075:2009 | Цукати. Технічні умови | 22 | діє | |
ДСТУ 6076:2009 | Ялинки і гілки новорічні. Технічні умови | 12 | діє | |
ДСТУ 6077:2009 | Шкурки вовка невичинені. Технічні умови | 10 | діє | |
ДСТУ 6078:2009 | Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики лептоспірозу | 30 | діє | |
ДСТУ ISO 6079:2009 | Чай швидкорозчинний гранульований. Технічні умови (ISO 6079:1990, IDT) | 6 | діє | |
ДСТУ 6079:2009 | Препарати ветеринарні імунологічні. Вакцина жива суха проти бешихи свиней. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6080:2009 | Препарати ветеринарні. Методи оцінювання нешкідливості вакцин за показниками оксидантно-антиоксидантного гомеостазу організму | відсутній | діє | |
ДСТУ 6081:2009 | Паливо моторне. Ефіри метилові жирних кислот олій і жирів для дизельних двигунів. Технічні вимоги | 16 | діє | |
ДСТУ 6082:2009 | Молоко та молочні продукти. Методи визначання густини | 19 | діє | |
ДСТУ 6083:2009 | Молоко. Метод визначання чистоти | 10 | діє | |
ДСТУ 6084:2009 | Консерви гомогенізовані для дитячого харчування. Метод визначання якості подрібнення | 15 | діє | |
ДСТУ 6085:2009 | Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6086:2009 | Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови | 16 | діє | |
ДСТУ 6087:2009 | Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови | 18 | діє | |
ДСТУ 6088:2009 | Пектин. Технічні умови | 31 | діє | |
ДСТУ 6089:2009 | Повітря робочої зони. Метод визначання вмісту ризобій | 10 | діє | |
ДСТУ 6090:2009 | Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови | 20 | діє | |
ДСТУ ISO 6091:2007 | Молоко сухе. Визначання титрованої кислотності (контрольний метод) (ISO 6091:1980, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ 6091:2009 | Лангусти заморожені. Технічні умови | 18 | діє | |