|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 6565:2010 | Тютюн і тютюнові вироби. Опір затяжці сигаретою і перепад тиску стрижневих фільтрів. Стандартні умови та вимірювання (ISO 6565:2002, IDT) | 18 | діє | |
ДСТУ ISO 6574:2005 | Насіння селери (Apium graveolens Linnaeus). Технічні умови (ISO 6574:1986, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6575:2019 (ISO 6575:1982, IDT) | Пожитник цілий чи мелений (порошкоподібний). Технічні умови | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ prEN ISO 6579-1:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella. Частина 1. Горизонтальний метод виявлення Salmonella spp (prEN ISO 6579-1:2014, IDT) | | не діє | |
ДСТУ FprEN ISO 6579-1:2016 (FprEN ISO 6579-1:2015, IDT; ISO/FDIS 6579-1:2015, IDT) | Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод для виявлення, перерахування та серотипування Salmonella. Частина 1. Виявлення Salmonella spp. | 63 /en | діє | |
ДСТУ CEN ISO/TS 6579-2:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella Частина 2. Визначення найбільш ймовірної кількості. (CEN ISO/TS 6579-2:2012,IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO/TR 6579-3:2014 | Мікробіологія харчових продуктів і комбікормів. Горизонтальний метод виявлення, підрахування та серотипування Salmonella Частина 3. Настанова щодо серотипування Salmonella spp (ISO/TR 6579-3:2014;IDT) | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6579:2006 | Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Методика виявлення Salmonella spp. (ISO 6579:2002, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 6584:2003 | Обладнання очищальне для повітря та інших газів. Класифікація пиловловлювачів (ISO 6584:1981, IDT) | 11 | діє | |
ДСТУ ISO 6588-1:2008 | Папір, картон і волокнисті напівфабрикати. Визначення рН водної витяжки. Частина 1. Метод холодного екстрагування (ISO 6588-1:2005, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6588-2:2008 | Папір, картон і волокнисті напівфабрикати. Визначення рН водної витяжки. Частина 2. Метод гарячого екстрагування (ISO 6588-2:2005, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6590-1:2006 | Паковання. Мішки. Словник термінів та типи. Частина 1. Мішки паперові (ISO 6590-1:1983, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 6590-2:2006 | Паковання. Мішки. Словник термінів та типи. Частина 2. Мішки з термопластичної гнучкої плівки (ISO 6590-2:1986, IDT) | 20 | діє | |
ДСТУ ISO 6591-1:2005 | Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні (ISO 6591-1:1984, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6591-2:2006 | Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 2. Мішки з термопластичної гнучкої плівки порожні (ISO 6591-2:1985, IDT) | 11 | діє | |
ДСТУ ISO 6599-1:2005 | Паковання. Кондиціонування для випробування. Частина 1. Мішки паперові (ISO 6599-1:1983, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6605:2009 | Гідроприводи об'ємні. Рукави та рукави армовані. Методи випробування (ISO 6605:2003, IDT) | відсутній | діє | |
ДСТУ ISO 6611/ IDF 94:2007 | Молоко та молочні продукти. Визначення колонієутворювальних одиниць дріжджів та/чи плісені. Метод підраховування колоній, що виросли за температури 25°С (ISO 6611/IDF 94:2004, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6618:2015 (ISO 6618:1997, IDT) | Нафтопродукти та мастильні матеріали. Визначення кислотного або лужного числа. Метод індикаторного титрування | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6618:2015/Поправка №1:2015 (ISO 6618:1997/Cor 1:1999, IDT) | Нафтопродукти та мастильні матеріали. Визначення кислотного або лужного числа. Метод індикаторного титрування | | не діє | |