Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ ISO 6639-4:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 4. Прискорені методи (ISO 6639-4:1987, IDT) 23діє
ДСТУ ISO 6644:2008 Зернові та продукти їх помелу. Автоматичне відбирання проб механічними засобами (ISO 6644:2002, IDT) 12діє
ДСТУ ISO 6645:2004 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645:1981, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6646:2003 Рис. Визначення потенційної кількості помелу із рису-сирцю і очищеного рису (ISO 6646:2000, IDT) 12діє
ДСТУ ISO 6651:2003 Корми для тварин. Визначання вмісту афлатоксину B1 (ISO 6651:1987, IDT) 15діє
ДСТУ ГОСТ 6651:2014 Метрологія. Термоперетворювачі опору з платини, міді та нікелю. Загальні технічні вимоги та методи випробування (ГОСТ 6651-2009, IDT) не діє
ДСТУ ISO 6654:2005 Корми для тварин. Визначення вмісту сечовини (ISO 6654:1991, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6655:2004 Корми для тварин. Визначення вмісту розчинного азоту після оброблення пепсином у розведеній соляній кислоті (ISO 6655:1997, IDT) 14діє
ДСТУ ISO 6656:2007 Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначення вмісту полімерів типу поліетилену (ISO 6656:2002, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6658:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови (ISO 6658:1985, IDT) 26діє
ДСТУ ISO 6659-2002 Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6660:2019 (ISO 6660:1993, IDT) Манго. Зберігання на холоді відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6662:2008 Сливи. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6662:1983, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6663-2002 Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT) 7діє
ДСТУ ISO 6665:2006 Суниця. Рекомендації щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6665:1983, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6667:2005 Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667:1985, IDT) 16діє
ДСТУ ASTM D6667:2020 (ASTM D6667-14 (2019), IDT) Гази нафтові скраплені. Визначення загального вмісту леткої сірки методом ультрафіолетової флуоресценції 16діє
ДСТУ ISO 6668:2005 Кава зелена.Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) не діє
ДСТУ ISO 6668:2018 (ISO 6668:2008, IDT) Кава зелена. Підготування зразків для органолептичного аналізування відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6669:2004 Кава зелена і смажена. Загальний метод визначення об’ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) 8діє

сторінки: [1] ... [1477.55] [1478.55] [1479.55] [1480.55] [1481.55] [1482.55] [1483.55] [1484.55] [1485.55] [1486.55] [1487.55] [1488.55] [1489.55] [1490.55] [1491.55] [1492.55] [1493.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51341

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)