|
До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами. |
ДСТУ |
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД,
що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої
додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua
на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі
Каталог НД on-line. |
позначення нд | назва нд | кількість сторінок | стан | примітка |
ДСТУ ISO 6639-4:2007 | Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 4. Прискорені методи (ISO 6639-4:1987, IDT) | 23 | діє | |
ДСТУ ISO 6644:2008 | Зернові та продукти їх помелу. Автоматичне відбирання проб механічними засобами (ISO 6644:2002, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6645:2004 | Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645:1981, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6646:2003 | Рис. Визначення потенційної кількості помелу із рису-сирцю і очищеного рису (ISO 6646:2000, IDT) | 12 | діє | |
ДСТУ ISO 6651:2003 | Корми для тварин. Визначання вмісту афлатоксину B1 (ISO 6651:1987, IDT) | 15 | діє | |
ДСТУ ГОСТ 6651:2014 | Метрологія. Термоперетворювачі опору з платини, міді та нікелю. Загальні технічні вимоги та методи випробування (ГОСТ 6651-2009, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 6654:2005 | Корми для тварин. Визначення вмісту сечовини (ISO 6654:1991, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6655:2004 | Корми для тварин. Визначення вмісту розчинного азоту після оброблення пепсином у розведеній соляній кислоті (ISO 6655:1997, IDT) | 14 | діє | |
ДСТУ ISO 6656:2007 | Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначення вмісту полімерів типу поліетилену (ISO 6656:2002, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6658:2005 | Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови (ISO 6658:1985, IDT) | 26 | діє | |
ДСТУ ISO 6659-2002 | Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6660:2019 (ISO 6660:1993, IDT) | Манго. Зберігання на холоді | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6662:2008 | Сливи. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6662:1983, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6663-2002 | Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT) | 7 | діє | |
ДСТУ ISO 6665:2006 | Суниця. Рекомендації щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6665:1983, IDT) | 8 | діє | |
ДСТУ ISO 6667:2005 | Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667:1985, IDT) | 16 | діє | |
ДСТУ ASTM D6667:2020 (ASTM D6667-14 (2019), IDT) | Гази нафтові скраплені. Визначення загального вмісту леткої сірки методом ультрафіолетової флуоресценції | 16 | діє | |
ДСТУ ISO 6668:2005 | Кава зелена.Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) | | не діє | |
ДСТУ ISO 6668:2018 (ISO 6668:2008, IDT) | Кава зелена. Підготування зразків для органолептичного аналізування | відсутній/мова оригіналу | діє | |
ДСТУ ISO 6669:2004 | Кава зелена і смажена. Загальний метод визначення об’ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) | 8 | діє | |