Головна ДСТУ ДСТУ Б ГОСТ РСТ ДК
 До уваги користувачів! Пошук виконується українською та російською мовами.
ДСТУ
Для одержання повного доступу до електронного каталогу НД, що включає інформацію щодо змін та поправок до НД, терміну чинності, заміни або відміни НД, кодів УКНД та іншої додаткової інформації, пропонуємо укласти договір на користування каталогом НД на сайті www.csm.kiev.ua на певний проміжок часу.
Докладну інформацію щодо договору дивіться у розділі Каталог НД on-line.
позначення ндназва ндкількість сторінокстанпримітка
ДСТУ ISO 6623:2019 (ISO 6623:2013, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Чавунні мастилознімні кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6624-1:2019 (ISO 6624-1:2017, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Частина 1. Трапецієподібні чавунні кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6624-2:2019 (ISO 6624-2:2016, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Частина 2. Напівтрапецієподібні чавунні кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6624-3:2019 (ISO 6624-3:2017, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Частина 3. Трапецієподібні сталеві кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6624-4:2019 (ISO 6624-4:2016, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Частина 4. Напівтрапецієподібні сталеві кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6626-2:2019 (ISO 6626-2:2013, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Частина 2. Спіральні пружинні мастилознімні вузькі чавунні кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6626-3:2019 (ISO 6626-3:2008, IDT) Двигуни внутрішнього згоряння. Кільця поршневі. Частина 3. Спіральні пружинні мастилознімні сталеві кільця відсутній/мова оригіналудіє
ДСТУ ISO 6632-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання леткої кислотності (ISO 6632:1981, IDT) 16діє
ДСТУ ISO 6633-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту свинцю. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6633:1984, IDT) 10діє
ДСТУ ISO 6634:2004 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту миш’яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла (ISO 6634:1982, IDT) 11діє
ДСТУ ISO 6635:2005 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту нітритів та нітратів спектрометричним методом молекулярної абсорбції (ISO 6635:1984, IDT) 10діє
ДСТУ ISO 6636-1:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту цинку. Частина 1. Полярографічний метод (ISO 6636-1:1986, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6636-2:2004 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту цинку Частина 2. Спектрометричний метод атомної абсорбції (ISO 6636-2:1981, IDT) 12діє
ДСТУ ISO 6636-3-2001 Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначання вмісту цинку. Частина 3. Спектрометричний метод із застосовуванням дитизону (ISO 6636-3:1983, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6637-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту ртуті. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6637:1984, IDT) 12діє
ДСТУ ISO 6638-1:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту мурашиної кислоти. Частина 1. Гравіметричний метод (ISO 6638-1:1985, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6638-2:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту мурашиної кислоти. Частина 2. Титриметричний метод (ISO 6638-2:1984, IDT) 8діє
ДСТУ ISO 6639-1:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 1. Основні положення (ISO 6639-1:1986, IDT) 7діє
ДСТУ ISO 6639-2:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 2. Відбирання проб (ISO 6639-2:1986, IDT) 9діє
ДСТУ ISO 6639-3:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 3. Контрольний метод (ISO 6639-3:1986, IDT) 13діє

сторінки: [1] ... [1476.55] [1477.55] [1478.55] [1479.55] [1480.55] [1481.55] [1482.55] [1483.55] [1484.55] [1485.55] [1486.55] [1487.55] [1488.55] [1489.55] [1490.55] [1491.55] [1492.55] ... [2568]

Всього знайдено: 51341

Примітка:
**   документ в фонді НД відсутній (ще не надрукований)
*** документ в фонді НД відсутній (виданий мовою оригіналу)